Pre-party voorafgaand aan wedstrijd tegen PEC Zwolle

Fortuna Sittard neemt het zondagavond in eigen huis op tegen PEC Zwolle. Het is de eerste thuiswedstrijd waarbij publiek weer op volle sterkte aanwezig mag zijn, nadat eerder de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam werd afgelast. Als club zijn we van mening dat de mooie momenten samen gevierd moeten worden en heeft daarom met de betrokken supportersgroepen besloten om de eerder aangekondigde initiatieven over te hevelen naar komende zondag.

Pre-hour

De poorten van het stadion gaan anderhalf uur (18:30 uur) voor aanvang van de wedstrijd open. Het daaropvolgende uur staat in het teken van de pre-hour, waarbij de vroege vogels alvast kunnen warmdraaien voor de kraker tegen de Zwollenaren. In het hele stadion is er tussen 18:30 en 19:30 een actie op diverse drankjes in de catering punten, waarbij je een grote (0,5l) Brand-bier of frisdrank ontvangt voor de prijs van een kleine (0,25l). Daarnaast zal in hetzelfde tijdsbestek ter hoogte van FRS DJ Sa-Lo muziek draaien.

Om 19:30 uur stopt de DJ met draaien en zullen de stadionboxen de muziek overnemen. Dit is tevens het moment dat de actie op consumpties in de grachten komt te vervallen. Zorg dus dat je (ruim) op tijd jouw drankjes besteld, in ieder geval voordat DJ Sa-Lo stopt met draaien. 

Een volle tegen zwolle

Er zijn voor de belangrijke wedstrijd tegen PEC Zwolle nog kaarten beschikbaar. Gezien de belangen kan de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee alle steun gebruiken. Schaf daarom je ticket(s) zonder clubcard aan via Mijn Fortuna of op de wedstrijddag aan de dagkassa. 

Members (seizoenkaarthouders) hebben de mogelijkheid om iemand gratis mee te nemen. Heb jij deze kortingscode nog niet ingewisseld, kijk dan snel in je mail en maak iemand blij met een gratis bezoek aan de wedstrijd! 

Verder is er deze week vanwege de Vastelaovend een mooie deal voor de supporters gefaciliteerd. Mocht jij deze deal nog niet hebben gespot middels de posters in Sittard of Geleen, ga dan snel naar de actiepagina van Fortuna Sittard, namelijk www.fortunasittard.nl/acties. De deal is nog te gebruiken t/m zondag 19:45 uur.