Pre-party bij eerste wedstrijd op volle capaciteit

De voetbalclubs in Nederland mogen eindelijk weer alle stoelen in het stadion vullen. Dat is de uitkomst van de recent aangekondigde versoepelingen door het kabinet. Mooi nieuws voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De teller met verkochte tickets blijft gestaag oplopen, wat er voor zal zorgen dat de opkomst weer als vanouds is.

Om de sfeer voorafgaand aan de wedstrijd van een boost te voorzien heeft de club in samenwerking met de supportersgroepen UGS, TGV en Fortuna SC enkele initiatieven op touw gezet. Dit moet tevens bijdragen aan een soepele toestroom richting de aftrap van de wedstrijd. Het dient meteen als meetmoment voor de toekomst, daar alle betrokken partijen in de toekomst meer initiatieven willen opzetten om de sfeer in het stadion te bevorderen.

PRE-HOUR

De poorten van het stadion gaan anderhalf uur (18:30 uur) voor aanvang van de wedstrijd open. Het daaropvolgende uur staat in het teken van de pre-hour, waarbij de vroege vogels alvast kunnen warmdraaien voor de kraker tegen Sparta Rotterdam. In het hele stadion is er tussen 18:30 en 19:30 een actie op bepaalde drankjes in de catering punten, waarbij je een grote (0,5l) Brand-bier of frisdrank ontvangt voor de prijs van een kleine (0,25l). Daarnaast zal in hetzelfde tijdsbestek ter hoogte van FRS DJ Sa-Lo muziek draaien.

Om 19:30 uur stopt de DJ met draaien en zullen de stadionboxen de muziek overnemen. Dit is tevens het moment dat de actie op consumpties in de grachten komt te vervallen. Zorg dus dat je (ruim) op tijd jouw drankjes besteld, in ieder geval voordat DJ Sa-Lo stopt met draaien. 

Supportershome

Het supportershome van Fortuna SC is eveneens geopend, zowel voorafgaand aan de wedstrijd, als na het laatste fluitsignaal. Voor iedereen die na afloop van het duel een bezoek brengt aan het home wacht een gratis eerste drankje!