Pre-orders lopen vertraging op door late levering

In tegenstelling tot eerdere communicatie zullen de pre-orders van de nieuwe tenues voor het seizoen 2021-2022 helaas pas vandaag (gedeeltelijk) kunnen worden verstuurd. Fortuna Sittard had als streven om aan het begin van de week de shirts te verpakken en te versturen, maar wacht tot op heden nog altijd op een deel van de levering die op basis van eerder gecommuniceerde data al gearriveerd had moeten zijn.

De levering van Masita is later binnen gekomen dan de deadline die op voorhand door de leverancier werd beloofd en tevens is de ontvangen levering helaas nog niet compleet. Zo hebben we geen derde shirts ontvangen en mist op dit moment van zowel het uit- als het thuisshirt nog enkele maten. De verwachting is dat deze begin volgende week worden nageleverd door Masita. Namens de club betreuren wij dit ontzettend en zijn daarom gaan schakelen voor een alternatief voor het mysterybox-project.

Op basis van de planning zouden alle supporters die het uitshirt via de mysterybox hadden besteld het shirt als eerste te zien krijgen, alvorens de ploeg vrijdag tegen SV Straelen aantreedt in het nieuwe uittenue. Doordat de meeste boxen in het verloop van de vrijdag pas zullen aankomen bij de supporters, kunnen we dit principe niet meer garanderen. Vandaar dat wij alle supporters met een pre-order van het uitshirt een extra teaser versturen, waardoor de primeur van het design toch bij de groep supporters ligt die het aandurfde het shirt te kopen zonder het design te hebben gezien.

Alle supporters die een pre-order van het uitshirt hebben besteld, zullen een persoonlijk bericht van ons ontvangen met daarin de video en een toelichting wanneer de rest van de bestelling wordt geleverd.