Pre-orderen niet meer mogelijk, mysteryboxen groot succes

Het is vanaf zondagmiddag niet meer mogelijk om de shirts voor het seizoen 2021/2022 te pre-orderen. Fortuna Sittard bood supporters deze mogelijkheid om alvast de gewenste maat te reserveren.  Alle pre-orders die in de afgelopen periode binnenstroomden, worden direct verwerkt op het moment dat de shirts bij Fortuna Sittard worden geleverd. Hierbij is het de verwachting dat Masita binnen enkele dagen de shirts bij het stadion kan afleveren, wat ervoor zal zorgen dat de pre-orders komende week bij de supporters worden geleverd. 

Fortuna Sittard presenteerde in de afgelopen periode zowel het thuis- als het derde shirt. Het uitshirt is tot op de dag van vandaag nog niet gepresenteerd en werd aangeboden in de mysterybox. Ondanks het onbekende werd er massaal gekozen voor een van de twee unieke boxen. 

Met het lanceren van beide mysteryboxen speelde de club in op een opkomende trend onder voetballiefhebbers. De unieke presentatie van het uittenue werd ook buiten de landsgrenzen opgepakt, bijvoorbeeld in Argentinië. De supporters die de gok durfde te wagen, zullen het shirt als eerste ontvangen in een uniek ontworpen box. Kort na de levering van de boxen, zal de presentatie van het uittenue volgen.

Op korte termijn volgt meer informatie over wanneer de shirts via de reguliere kanalen te verkrijgen zijn, via de webshop en de fysieke fanshops. De werkzaamheden aan de nieuwe fanshop in het centrum van Sittard vorderen snel. waardoor de shop medio augustus de deuren definitief zal openen. De datum van de definitieve opening hopen wij spoedig te kunnen delen.