peter helwig introduceert 3d puzzel van Stadion

Fortuna Sittard heeft vanaf heden een nieuw, uniek fanitem aan de collectie toegevoegd. Voorafgaand aan de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Utrecht heeft initiatiefnemer Peter Helwig het eerste exemplaar van de 3D-puzzel van het Fortuna Sittard Stadion aan algemeen directeur Ivo Pfennings overhandigd. De puzzel is een prachtige kopie van het Fortuna Sittard Stadion waarbij enkele unieke details zijn meegenomen, waaronder het standbeeld van Fernando Ricksen. 

Helwig: “Twee jaar na mijn stadionexpositie in het Fortuna Sittard Stadion, kan ik nu mijn favoriete club ook toevoegen aan mijn collectie van stadion replica’s. Ik ben erg trots op het eindresultaat en hoop dat ik met dit initiatief een mooi bedrag kan ophalen voor de club.”

Pfennings is eveneens tevreden over het eindresultaat: “Allereerst wil ik Peter bedanken voor dit prachtige initiatief en voor dit mooie eerste exemplaar. Wij zullen samen met de supporters, Fortuna Verbindt en het Fortuna Museum gaan kijken naar een geschikte besteding van de inkomsten”.

De Fortuna Sittard 3D-puzzel is vanaf nu te verkrijgen in de Fortuna Sittard webshop (en bij versoepelingen van de maatregelen in de fanshop). De puzzel is te koop voor een bedrag van €24,95. Fortuna Sittard probeert alle online orders binnen 24 uur te verzenden. Door de enorme drukte bij PostNL kunnen er geen garanties worden gegeven over de levertijden.