Paul Gladon verlengt verblijf bij Fortuna Sittard

Paul Gladon en Fortuna Sittard continueren de samenwerking. De aanvaller sloot in februari aan bij de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee, nadat hij een contract tot het einde van het seizoen tekende. De nieuwe verbintenis houdt de 30-jarige Hoofddorper twee extra seizoenen in Sittard.

De spits is tevreden dat het verblijf in Sittard definitief is verlengd: “Ik ben blij dat ik hier een half jaar later opnieuw sta, want wij hebben het enorm naar onze zin in Limburg. Ik ben meteen goed opgevangen en het voelt enorm familiair, ik voel me ook enorm gewaardeerd door de fans. Daar blijf ik ook de komende jaren graag deel van uitmaken.” 

Het aanblijven van Gladon betekent een extra optie voor in de punt van de aanval. “Paul heeft in een korte periode bewezen van toegevoegde waarde te zijn voor Fortuna Sittard,” aldus technisch manager Sjoerd Ars. “Dat we graag met hem verder willen heeft hij zelf afgedwongen door altijd 100% te geven, zowel op de trainingen als tijdens wedstrijden.”

Gladon kwam tot elf wedstrijden in het shirt van Fortuna Sittard. Hierin had hij met drie treffers en twee assists een belangrijke bijdrage  in de handhaving. Eerder droeg de spits het shirt van Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, Heracles Almelo, Wolverhampton, Sint-Truiden, FC Groningen, Willem II en FC Emmen.