Opwarmen met Pre-Oktoberfeest bij Fortuna

Fortuna speelt op zaterdag 15 oktober de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Precies één week later barst het grootste najaarsfeest van het Zuiden los, namelijk het Oktoberfeest in Sittard. Het biedt de uitgelezen mogelijkheid om twee Sittardse evenementen samen te brengen. De wedstrijd tegen de Brabanders wordt dan ook gebombardeerd tot het Pre-Oktoberfeest, de ideale voorbereiding op de festiviteiten in het centrum van Sittard.

Met het Pre-Oktoberfeest kunnen de supporters zich in Beierense sferen voorbereiden op de wedstrijd. Het plein wordt opgebouwd aan de buitenzijde van het stadion, ter hoogte van de Fernando Ricksen Side. Met artiesten en attributen is er voor jong en oud voldoende te beleven. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden om een hapje of drankje te scoren. De tap op het plein is van 15:00 – 18:00 uur geopend.

De komende dagen maken we meer bekend over het Pre-Oktoberfeest. Heb jij nog geen kaarten voor deze wedstrijd? Koop deze dan snel via Mijn Fortuna!

Fortuna in de regio

Ook voor deze wedstrijd worden er kaarten tegen gereduceerd tarief aangeboden voor leden van voetbalverenigingen en scholieren. Heb jij nog geen ticket besteld, neem dan contact op met je docent of trainer.