Office Centre verlengt partnerschap

Fortuna Sittard en Office Centre zijn vorig jaar gestart met een prachtige samenwerking en afgelopen maand is besloten om dit parterschap met een jaar te verlengen. Dit houdt onder andere in dat supporters ook dit seizoen weer bij Office Centre terecht kunnen voor Fortuna Sittard merchandise artikelen. Fortuna Sittard is blij dat de succesvolle samenwerking ook dit seizoen wordt voortgezet.

Nadat Office Centre in 2018 de Nederlandse retail activiteiten en een groot deel van de online activiteiten van Staples heeft overgenomen, is het ook een samenwerking gestart met Fortuna Sittard. Ook dit seizoen blijft Office Centre aan de club verbonden, namelijk als Gold Business Partner. 

“Naast het feit dat de samenwerking met Office Centre ons financieel voordelen oplevert, bieden wij met de tweede fanshop ook een extra service aan richting onze trouwe achterban. Deze combinatie maakt de deal extra interessant en wij zijn als club dan ook ontzettend blij dat we de samenwerking kunnen continueren” aldus Nick Verheijen (Marketing Manager Fortuna Sittard)

“De aansluiting met de lokale markt wordt alsmaar belangrijker en doormiddel van deze prachtige samenwerking met Fortuna Sittard biedt dit ons, naast het actief steunen van de club, geweldige nieuwe contacten met ondernemend Sittard-Geleen. Ikzelf ben een trotse fan van Fortuna Sittard en om dit zakelijk te mogen inzetten doormiddel van een Official Fanshop in onze winkel én het bijwonen van de wedstrijden, te midden tussen ondernemend Sittard en omstreken, maakt dat ik oprecht een trotse sponsor ben” aldus Richard Wolthuis (Vestigingsmanager Office Centre Sittard)

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23