Nostalgisch LU-shirt vanaf vandaag online te pre-orderen

Een langgekoesterde wens van velen: de terugkeer van het nostalgische LU-shirt. In samenwerking met COPA Football is zaterdag 8 augustus tijdens Route ’68 een start gemaakt met de verkoop van een retro-versie van het prachtige LU Shirt uit het seizoen 1984/1985. De prijs van het shirt is €59,95. Vanaf vandaag is het nog één week mogelijk om jezelf middels een pre-order te verzekeren van dit collectors item. Hoe je dit kan doen, staat hieronder beschreven:

FLYER

Tijdens Route 68 zijn flyers uitgedeeld waarmee je het LU Shirt kan pre-orderen. Middels het invullen van de velden en het doen van een aanbetaling van €30 ben jij dan verzekerd van dit exemplaar. Deze flyers kunnen tot 20 augustus bij de receptie van het stadion worden ingeleverd en er liggen ook nog voldoende blanco flyers die uiteraard ter plekke ingevuld en ingeleverd kunnen worden.

WEBSHOP

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om het LU shirt in onze webshop te pre-orderen. Hierbij is het belangrijk dat voor aanschaf van het shirt wordt gecheckt of het juiste e-mailadres staat vermeld bij jouw profiel. Dit is namelijk van belang, want op dit adres wordt jij geïnformeerd over de data waarop het shirt op te halen is. 

BETALING

Iedere supporter die een pre-order heeft gedaan ontvangt op het door zijn/haar opgegeven e-mailadres een bericht zodra de shirts zijn geleverd. Hierin zullen dan enkele ophaaldata worden vermeld, waar de bestelling kan worden afgerond met het openstaande bedrag van €29,95. De verwachting is dat we in november de levering shirts zullen ontvangen.