Nog geen nieuwe speeldatum voor Fortuna Sittard - Sparta

Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam komen dit weekend niet in actie. De wedstrijd werd vrijdag door toedoen van storm Eunice afgelast. De betrokken partijen hebben tot op heden geen geschikt moment gevonden in deze speelronde. Maandag buigen clubs en KNVB zich opnieuw over een nieuwe speeldatum.

Beide clubs is er veel aan gelegen om de wedstrijd op korte termijn te spelen, waardoor direct na de afgelasting werd geschakeld. Meerdere data zijn de revue gepasseerd, helaas werd er in overleg met alle betrokkenen partijen geen passend alternatief gevonden.

Ivo Pfennings: “Het is enorm balen dat we dit weekend niet in actie komen. De hele organisatie keek uit naar deze wedstrijd, dat zal voor onze supporters niet anders zijn geweest. We hadden de hoop om alsnog dit weekend in actie te komen, maar daarin zijn we ook afhankelijk van andere partijen.”

Tickets

De wedstrijd tegen Sparta Rotterdam zou gespeeld worden in een goed gevuld huis. Op dit moment wordt gekeken naar een oplossing voor alle supporters met een ticket voor deze wedstrijd. Hierbij kan wel al worden toegezegd dat de ticketactie die voor de members gold ook voor de nieuwe speeldatum zal gelden. Alle supporters met een aangekocht ticket die op de nieuwe speeldatum verhinderd zijn, kunnen een verzoek indienen voor restitutie. Over het proces omtrent deze restitutie zal meer informatie volgen zodra de nieuwe speeldatum bekend is.