03OCT2019  WELLCOLL GROEP WEDSTRIJDPARTNER FORTUNA SITTARD TEGEN FEYENOORD

Tijdens de wedstrijd Fortuna Sittard-Feyenoord is autoschadeherstelbedrijf Wellcoll Groep onze wedstrijdpartner. WellColl is een Limburgs familiebedrijf dat in 1953 is opgericht en inmiddels zes vestigingen telt.

Voor zowel de particuliere en zakelijke markt repareren de zes schadeherstelbedrijven en autospuiterijen voor verzekeraars en leasemaatschappijen autoschade, caravanschade, hagelschade en ruitschade. Wellcoll verfraait zo ongeveer alles waar meer dan twee wielen onder zitten. Vanuit een enorme passie voor auto´s worden zelfs oldtimers gerestaureerd. Voor autoschade is Wellcoll aangesloten bij AAS Schadeherstel, voor Caravan en Camperservice bij Omnia Caravan en Camper specialisten.

Voor de zakelijke markt levert en monteert Wellcoll efficiency-verhogende houten en metalen bedrijfswageninrichtingen, dubbele cabines, voertuigvolgsystemen en foodtrucks. Met autobelettering zorgt Wellcoll ervoor dat personen- en bedrijfswagen positief opvallen. Voor mensen met een beperking is het mogelijk auto's en bestelbussen zo te veranderen dat men weer zelf kan rijden of in ieder geval veilig vervoerd kan worden. 

Met het label RentaRolla Autoverhuur & Autolease geldt Wellcoll tevens als een veelzijdige mobiliteitsdienstverlener via auto- en busverhuur, shortlease, starterslease, youngtimerlease en autodelen. Onder het label Designspuiterij worden nieuwe trends gecreëerd op het gebied van spuitwerk voor designers, architecten, gevelspecialisten, en de amusementsbranche.

Vital Verheggen, commercieel directeur van Wellcoll: “Wij steunen Fortuna als wedstrijdsponsor vanwege de enorme inzet van hun bestuurders, de verbindende kracht vanuit de club en de bijdrage die ze leveren voor de regio. En natuurlijk houden wij alle supporters graag mobiel en vrij van deuken en sterretjes.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS