16FEB2018  WEDSTRIJDPARTNER: UNIPAS

Aanstaande vrijdag staat de Jupiler League topper Fortuna Sittard - SC Telstar op het programma. Fortuna Sittard hoopt onder leiding van Claudio Braga en Kevin Hofland de negatieve reeks van de afgelopen periode te doorbreken. Bij deze belangrijke wedstrijd zal Unipas onze wedstrijdpartner zijn.

Unipas is in 1994 opgericht en bij dit bedrijf kunt u terecht voor een zeer divers aanbod van passen en/of badges. Deze passen/badges zijn zeer breed inzetbaar waarbij u kunt denken aan toegangscontrole, tijdregistratie, betalingsverkeer en identificatie. Naast de diverse functionaliteiten wordt ook de bedrukking door Unipas verzorgd. Hiermee levert Unipas een kwalitatief hoogstaand product in een mooi design.

Op dit moment levert Unipas producten aan diverse topondernemingen in Nederland en België. Zo levert Unipas producten aan Unilever, Akzo Nobel en Ikea, maar ook aan zorginstellingen, ministeries, sportverenigingen en kleine ondernemingen.

"Unipas heeft door de jaren heen een mooi klantenbestand opgebouwd en wij zijn als bedrijf zeer verheugd dat wij Fortuna Sittard hieraan kunnen toevoegen. Wij hopen dan ook op een prettige, langdurige samenwerking met deze mooie club." (Robert E. Breitenstein | Unipas BV)

Als Fortuna Sittard zijnde willen wij Unipas hartelijk bedanken voor het wedstrijdpartnerschap en wij wensen alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
VR 01
03
AZ - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 16 20
9. VVV-Venlo 16 20
10. Fortuna Sittard 16 19
11. ADO Den Haag 16 19
12. FC Emmen 16 17
13. Willem II 16 16
14. Excelsior 16 16
15. PEC Zwolle 16 15
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS