16FEB2018  WEDSTRIJDPARTNER: UNIPAS

Aanstaande vrijdag staat de Jupiler League topper Fortuna Sittard - SC Telstar op het programma. Fortuna Sittard hoopt onder leiding van Claudio Braga en Kevin Hofland de negatieve reeks van de afgelopen periode te doorbreken. Bij deze belangrijke wedstrijd zal Unipas onze wedstrijdpartner zijn.

Unipas is in 1994 opgericht en bij dit bedrijf kunt u terecht voor een zeer divers aanbod van passen en/of badges. Deze passen/badges zijn zeer breed inzetbaar waarbij u kunt denken aan toegangscontrole, tijdregistratie, betalingsverkeer en identificatie. Naast de diverse functionaliteiten wordt ook de bedrukking door Unipas verzorgd. Hiermee levert Unipas een kwalitatief hoogstaand product in een mooi design.

Op dit moment levert Unipas producten aan diverse topondernemingen in Nederland en België. Zo levert Unipas producten aan Unilever, Akzo Nobel en Ikea, maar ook aan zorginstellingen, ministeries, sportverenigingen en kleine ondernemingen.

"Unipas heeft door de jaren heen een mooi klantenbestand opgebouwd en wij zijn als bedrijf zeer verheugd dat wij Fortuna Sittard hieraan kunnen toevoegen. Wij hopen dan ook op een prettige, langdurige samenwerking met deze mooie club." (Robert E. Breitenstein | Unipas BV)

Als Fortuna Sittard zijnde willen wij Unipas hartelijk bedanken voor het wedstrijdpartnerschap en wij wensen alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS