25JAN2018  WEDSTRIJDPARTNER: STAPLES COPY & PRINT

Ondanks de nederlaag van afgelopen vrijdag is Fortuna Sittard nog steeds de trotse koploper van de Jupiler League. Om deze eerste plek te verdedigen zal het vrijdag moeten afrekenen met FC Emmen. Bij deze belangrijke wedstrijd zal Staples Copy & Print onze wedstrijdpartner zijn.

Bij Staples Copy & Print kunt u terecht voor al uw promotiemateriaal. Van visitekaartjes tot A0 XL foto, van briefpapier tot stempel. Of het nu om één kopie gaat of om een oplage van 10.000 stuks. Met behulp van speciaal opgeleide Copy & Print specialisten helpt en begeleidt Staples u graag bij al uw print- en drukwerk. Ook voor relatiegeschenken, bedrijfskleding en sign & displaymaterialen, zoals bijvoorbeeld vlaggen en spandoeken, bent u bij Staples Copy & Print aan het juiste adres.

"De Sittardse vestiging van Staples Copy & Print ligt op een steenworp afstand van het Fortuna Sittard Stadion. Wij zijn dan ook erg blij met de ontwikkelingen die de club doormaakt en wij willen hen hier graag in ondersteunen. Het wedstrijdpartnerschap is daarvoor een erg mooi en geschikt pakket. Wij zijn dan ook blij met het wedstrijdpartnerschap bij de wedstrijd Fortuna Sittard - FC Emmen" (Tom Heusschen, Area sales specialist - Staples Copy & Print) 

Als Fortuna Sittard zijnde willen wij Staples Copy & Print hartelijk bedanken voor het wedstrijdpartnerschap en wij wensen alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
  • Nog ruimte in je agenda? ☀️ Goede temperatuur 🍻 Drankje en een hapje ✖ Niet langs de schoonfamilie met Pasen Kaar…
    19-apr-2019
  • Paasdiner! 🍽 De selectie bediende donderdag onder de vlag van Fortuna Verbindt 150 jongeren.🔰 #SamenNaoVeure
    19-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS