17DEC2018  WEDSTRIJDPARTNER: ROUSSEAU CHOCOLADE

Woensdag 19 december staat de 1/8e finale van de TOTO KNVB Beker tegen SC Cambuur op het programma. Om 19:45 uur trappen wij af tegen de bezoekers uit Leeuwarden. Bij dit affiche is Rousseau Chocolade onze trotse wedstrijdpartner.

Onze Sittardse wedstrijdsponsor, wiens roots in de Baandert liggen, viert in 2019 samen met haar klanten het gouden jubileumfeest: 50 jaar Rousseau Chocolade. Wilt jij dit ook meevieren? Wordt dan nu gratis lid van de Rousseau ChocoClub en maak een heel jaar kans op wekelijkse rondleidingen in de chocoladefabriek in Sittard of één van de overheerlijke chocoladepakketten. Ga naar onze website via  www.RousseauChococlub.nl.

Altijd Puur Genieten
Al sinds 1969 genieten mensen het hele jaar door van de overheerlijke chocolade van familiebedrijf Rousseau Chocolade. Chocolade is extra bijzonder tijdens speciale momenten en seizoenen zoals Pasen, Valentijnsdag, Vaderdag en Moederdag. En de decembermaand is natuurlijk chocolademaand bij uitstek met het Sinterklaasfeest en Kerstmis. Niet voor niets is hun slogan: Altijd Puur Genieten.

Kerstchocolade
Herinner jij je ook nog de kerstkransjes, chocolade beestjes en hulstblaadjes vroeger bij oma thuis? Bij Rousseau Chocolade maken ze deze traditionele kerstchocolade van kerstkransjes tot extra grote chocolade Kerstmannen nog steeds. De extra grote Kerstmannen lopen zo de deur uit van onze fabriekswinkel in Sittard en van onze 16 andere winkels door heel Limburg. Er is zelfs 1 vestiging in Brabant.

Duurzaam
Met een geschenk van Rousseau Chocolade presenteert jouw bedrijf zich als een organisatie met oog voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Rousseau Chocolade is namelijk 100% partner van het Quality Partner Program ten behoeve van het welzijn van de cacaoboeren.

Voor medewerkers of relaties
De kerstchocolade van Rousseau is leuk om weg te geven, maar ook heerlijk om zelf te eten of als waardering weg te geven aan je collega’s of zakelijke relaties. Een groot aantal van de chocoladeproducten (en/of hun verpakking) van Rousseau kunnen gepersonaliseerd worden met jouw eigen logo of bedrijfsnaam. 

Businessline
Laat je inspireren door hun B-to-B assortiment of vraag naar de mogelijkheden om jouw chocolade-idee samen met hen te realiseren. Kijk eens op www.Rousseau.nl of vraag naar de december-brochure via info@rousseau.nl of 046 - 451 92 82. Of loop eens binnen in de fabriekswinkel in Sittard.

Namens Fortuna Sittard wensen wij Rousseau Chocolade een fijne wedstrijd toe!

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X