17DEC2018  WEDSTRIJDPARTNER: ROUSSEAU CHOCOLADE

Woensdag 19 december staat de 1/8e finale van de TOTO KNVB Beker tegen SC Cambuur op het programma. Om 19:45 uur trappen wij af tegen de bezoekers uit Leeuwarden. Bij dit affiche is Rousseau Chocolade onze trotse wedstrijdpartner.

Onze Sittardse wedstrijdsponsor, wiens roots in de Baandert liggen, viert in 2019 samen met haar klanten het gouden jubileumfeest: 50 jaar Rousseau Chocolade. Wilt jij dit ook meevieren? Wordt dan nu gratis lid van de Rousseau ChocoClub en maak een heel jaar kans op wekelijkse rondleidingen in de chocoladefabriek in Sittard of één van de overheerlijke chocoladepakketten. Ga naar onze website via  www.RousseauChococlub.nl.

Altijd Puur Genieten
Al sinds 1969 genieten mensen het hele jaar door van de overheerlijke chocolade van familiebedrijf Rousseau Chocolade. Chocolade is extra bijzonder tijdens speciale momenten en seizoenen zoals Pasen, Valentijnsdag, Vaderdag en Moederdag. En de decembermaand is natuurlijk chocolademaand bij uitstek met het Sinterklaasfeest en Kerstmis. Niet voor niets is hun slogan: Altijd Puur Genieten.

Kerstchocolade
Herinner jij je ook nog de kerstkransjes, chocolade beestjes en hulstblaadjes vroeger bij oma thuis? Bij Rousseau Chocolade maken ze deze traditionele kerstchocolade van kerstkransjes tot extra grote chocolade Kerstmannen nog steeds. De extra grote Kerstmannen lopen zo de deur uit van onze fabriekswinkel in Sittard en van onze 16 andere winkels door heel Limburg. Er is zelfs 1 vestiging in Brabant.

Duurzaam
Met een geschenk van Rousseau Chocolade presenteert jouw bedrijf zich als een organisatie met oog voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Rousseau Chocolade is namelijk 100% partner van het Quality Partner Program ten behoeve van het welzijn van de cacaoboeren.

Voor medewerkers of relaties
De kerstchocolade van Rousseau is leuk om weg te geven, maar ook heerlijk om zelf te eten of als waardering weg te geven aan je collega’s of zakelijke relaties. Een groot aantal van de chocoladeproducten (en/of hun verpakking) van Rousseau kunnen gepersonaliseerd worden met jouw eigen logo of bedrijfsnaam. 

Businessline
Laat je inspireren door hun B-to-B assortiment of vraag naar de mogelijkheden om jouw chocolade-idee samen met hen te realiseren. Kijk eens op www.Rousseau.nl of vraag naar de december-brochure via info@rousseau.nl of 046 - 451 92 82. Of loop eens binnen in de fabriekswinkel in Sittard.

Namens Fortuna Sittard wensen wij Rousseau Chocolade een fijne wedstrijd toe!

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
VR 01
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
7. AZ 17 25
8. VVV-Venlo 17 23
9. Fortuna Sittard 17 20
10. sc Heerenveen 17 20
11. ADO Den Haag 17 20
12. Willem II 17 19
13. FC Emmen 17 17
14. Excelsior 17 16
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS