17DEC2018  WEDSTRIJDPARTNER: ROUSSEAU CHOCOLADE

Woensdag 19 december staat de 1/8e finale van de TOTO KNVB Beker tegen SC Cambuur op het programma. Om 19:45 uur trappen wij af tegen de bezoekers uit Leeuwarden. Bij dit affiche is Rousseau Chocolade onze trotse wedstrijdpartner.

Onze Sittardse wedstrijdsponsor, wiens roots in de Baandert liggen, viert in 2019 samen met haar klanten het gouden jubileumfeest: 50 jaar Rousseau Chocolade. Wilt jij dit ook meevieren? Wordt dan nu gratis lid van de Rousseau ChocoClub en maak een heel jaar kans op wekelijkse rondleidingen in de chocoladefabriek in Sittard of één van de overheerlijke chocoladepakketten. Ga naar onze website via  www.RousseauChococlub.nl.

Altijd Puur Genieten
Al sinds 1969 genieten mensen het hele jaar door van de overheerlijke chocolade van familiebedrijf Rousseau Chocolade. Chocolade is extra bijzonder tijdens speciale momenten en seizoenen zoals Pasen, Valentijnsdag, Vaderdag en Moederdag. En de decembermaand is natuurlijk chocolademaand bij uitstek met het Sinterklaasfeest en Kerstmis. Niet voor niets is hun slogan: Altijd Puur Genieten.

Kerstchocolade
Herinner jij je ook nog de kerstkransjes, chocolade beestjes en hulstblaadjes vroeger bij oma thuis? Bij Rousseau Chocolade maken ze deze traditionele kerstchocolade van kerstkransjes tot extra grote chocolade Kerstmannen nog steeds. De extra grote Kerstmannen lopen zo de deur uit van onze fabriekswinkel in Sittard en van onze 16 andere winkels door heel Limburg. Er is zelfs 1 vestiging in Brabant.

Duurzaam
Met een geschenk van Rousseau Chocolade presenteert jouw bedrijf zich als een organisatie met oog voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Rousseau Chocolade is namelijk 100% partner van het Quality Partner Program ten behoeve van het welzijn van de cacaoboeren.

Voor medewerkers of relaties
De kerstchocolade van Rousseau is leuk om weg te geven, maar ook heerlijk om zelf te eten of als waardering weg te geven aan je collega’s of zakelijke relaties. Een groot aantal van de chocoladeproducten (en/of hun verpakking) van Rousseau kunnen gepersonaliseerd worden met jouw eigen logo of bedrijfsnaam. 

Businessline
Laat je inspireren door hun B-to-B assortiment of vraag naar de mogelijkheden om jouw chocolade-idee samen met hen te realiseren. Kijk eens op www.Rousseau.nl of vraag naar de december-brochure via info@rousseau.nl of 046 - 451 92 82. Of loop eens binnen in de fabriekswinkel in Sittard.

Namens Fortuna Sittard wensen wij Rousseau Chocolade een fijne wedstrijd toe!

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS