23MRT2018  WEDSTRIJDPARTNER: MERK PERSONEELSDIENSTEN

Vanavond speelt Fortuna Sittard de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Om de druk op N.E.C. te blijven houden, zal Fortuna Sittard moeten winnen. Al met al een erg belangrijke wedstrijd voor Fortuna, waarbij Merk Personeelsdiensten onze wedstrijdpartner zal zijn.

Merk Personeelsdiensten is een uitzendbureau waarbij persoonlijke aandacht voor zowel de uitzendkracht als de werkgever centraal staat. Deze persoonlijke aandacht, in combinatie met het feit dat er één aanspreekpunt is, maakt Merk Personeelsdiensten Merkbaar anders dan haar concurrenten. Door een flexibele opstelling en oprechte belangstelling voor de vraag van de werkgever en de behoefte van de werkzoekende, zorgt Merk Personeelsdiensten ervoor dat perfecte match wordt gemaakt. 

Naast de perfecte match, zorgt Merk Personeelsdiensten door middel van Payrolling ervoor dat de tarieven voor de opdrachtgever lager liggen dan bij regulier uitzenden. Dit gaat niet ten kosten van de inkomsten en services voor de uitzendkracht. Met Superpay, Het Merk voor Payrolling, ben je gegarandeerd van kwaliteit, goede service en een lagere prijs.

"Het mooiste wat er is, is je happy voelen in je baan. Een groot gedeelte van je leven ben je op je werk en dan moet je er voor zorgen dat je dit met plezier doet. Merk Personeelsdiensten wil hier mensen graag bij helpen en het wedstrijdpartnerschap bij Fortuna Sittard is een mooi podium om dit aan een grote groep mensen kenbaar te maken. Merk Personeelsdiensten is laagdrempelig en iedereen is dus welkom. Dat gevoel krijg ik als sponsor bij Fortuna ook. Noem het maar 'het familiegevoel'. Daar houd ik van!", aldus Vivette Märker (eigenaar Merk Personeelsdiensten).

Fortuna Sittard bedankt Merk Personeelsdiensten hartelijk voor het wedstrijdpartnerschap en wenst alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS