23MRT2018  WEDSTRIJDPARTNER: MERK PERSONEELSDIENSTEN

Vanavond speelt Fortuna Sittard de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Om de druk op N.E.C. te blijven houden, zal Fortuna Sittard moeten winnen. Al met al een erg belangrijke wedstrijd voor Fortuna, waarbij Merk Personeelsdiensten onze wedstrijdpartner zal zijn.

Merk Personeelsdiensten is een uitzendbureau waarbij persoonlijke aandacht voor zowel de uitzendkracht als de werkgever centraal staat. Deze persoonlijke aandacht, in combinatie met het feit dat er één aanspreekpunt is, maakt Merk Personeelsdiensten Merkbaar anders dan haar concurrenten. Door een flexibele opstelling en oprechte belangstelling voor de vraag van de werkgever en de behoefte van de werkzoekende, zorgt Merk Personeelsdiensten ervoor dat perfecte match wordt gemaakt. 

Naast de perfecte match, zorgt Merk Personeelsdiensten door middel van Payrolling ervoor dat de tarieven voor de opdrachtgever lager liggen dan bij regulier uitzenden. Dit gaat niet ten kosten van de inkomsten en services voor de uitzendkracht. Met Superpay, Het Merk voor Payrolling, ben je gegarandeerd van kwaliteit, goede service en een lagere prijs.

"Het mooiste wat er is, is je happy voelen in je baan. Een groot gedeelte van je leven ben je op je werk en dan moet je er voor zorgen dat je dit met plezier doet. Merk Personeelsdiensten wil hier mensen graag bij helpen en het wedstrijdpartnerschap bij Fortuna Sittard is een mooi podium om dit aan een grote groep mensen kenbaar te maken. Merk Personeelsdiensten is laagdrempelig en iedereen is dus welkom. Dat gevoel krijg ik als sponsor bij Fortuna ook. Noem het maar 'het familiegevoel'. Daar houd ik van!", aldus Vivette Märker (eigenaar Merk Personeelsdiensten).

Fortuna Sittard bedankt Merk Personeelsdiensten hartelijk voor het wedstrijdpartnerschap en wenst alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS