23MRT2018  WEDSTRIJDPARTNER: MERK PERSONEELSDIENSTEN

Vanavond speelt Fortuna Sittard de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Om de druk op N.E.C. te blijven houden, zal Fortuna Sittard moeten winnen. Al met al een erg belangrijke wedstrijd voor Fortuna, waarbij Merk Personeelsdiensten onze wedstrijdpartner zal zijn.

Merk Personeelsdiensten is een uitzendbureau waarbij persoonlijke aandacht voor zowel de uitzendkracht als de werkgever centraal staat. Deze persoonlijke aandacht, in combinatie met het feit dat er één aanspreekpunt is, maakt Merk Personeelsdiensten Merkbaar anders dan haar concurrenten. Door een flexibele opstelling en oprechte belangstelling voor de vraag van de werkgever en de behoefte van de werkzoekende, zorgt Merk Personeelsdiensten ervoor dat perfecte match wordt gemaakt. 

Naast de perfecte match, zorgt Merk Personeelsdiensten door middel van Payrolling ervoor dat de tarieven voor de opdrachtgever lager liggen dan bij regulier uitzenden. Dit gaat niet ten kosten van de inkomsten en services voor de uitzendkracht. Met Superpay, Het Merk voor Payrolling, ben je gegarandeerd van kwaliteit, goede service en een lagere prijs.

"Het mooiste wat er is, is je happy voelen in je baan. Een groot gedeelte van je leven ben je op je werk en dan moet je er voor zorgen dat je dit met plezier doet. Merk Personeelsdiensten wil hier mensen graag bij helpen en het wedstrijdpartnerschap bij Fortuna Sittard is een mooi podium om dit aan een grote groep mensen kenbaar te maken. Merk Personeelsdiensten is laagdrempelig en iedereen is dus welkom. Dat gevoel krijg ik als sponsor bij Fortuna ook. Noem het maar 'het familiegevoel'. Daar houd ik van!", aldus Vivette Märker (eigenaar Merk Personeelsdiensten).

Fortuna Sittard bedankt Merk Personeelsdiensten hartelijk voor het wedstrijdpartnerschap en wenst alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
  • De arbitrage tegen Feyenoord: 1️⃣ Manschot 🚩 Bluemink 🚩 Langkamp 4️⃣ Pérez 📺 Gözübüyük en Hoekstra #️⃣ #SamenNaoVeure #FEYFOR
    11-dec-2018
  • 🆕 | KOOP NU JOUW HALVE SEIZOENKAART! 🎁 Bestel nog vóór 18 december jouw halve seizoenkaart en kom gratis naar…
    11-dec-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 15 20
9. VVV-Venlo 15 20
10. Fortuna Sittard 15 16
11. Willem II 15 16
12. ADO Den Haag 15 16
13. Excelsior 15 16
14. FC Groningen 15 14
15. PEC Zwolle 15 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS