23MAR2018  WEDSTRIJDPARTNER: MERK PERSONEELSDIENSTEN

Vanavond speelt Fortuna Sittard de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Om de druk op N.E.C. te blijven houden, zal Fortuna Sittard moeten winnen. Al met al een erg belangrijke wedstrijd voor Fortuna, waarbij Merk Personeelsdiensten onze wedstrijdpartner zal zijn.

Merk Personeelsdiensten is een uitzendbureau waarbij persoonlijke aandacht voor zowel de uitzendkracht als de werkgever centraal staat. Deze persoonlijke aandacht, in combinatie met het feit dat er één aanspreekpunt is, maakt Merk Personeelsdiensten Merkbaar anders dan haar concurrenten. Door een flexibele opstelling en oprechte belangstelling voor de vraag van de werkgever en de behoefte van de werkzoekende, zorgt Merk Personeelsdiensten ervoor dat perfecte match wordt gemaakt. 

Naast de perfecte match, zorgt Merk Personeelsdiensten door middel van Payrolling ervoor dat de tarieven voor de opdrachtgever lager liggen dan bij regulier uitzenden. Dit gaat niet ten kosten van de inkomsten en services voor de uitzendkracht. Met Superpay, Het Merk voor Payrolling, ben je gegarandeerd van kwaliteit, goede service en een lagere prijs.

"Het mooiste wat er is, is je happy voelen in je baan. Een groot gedeelte van je leven ben je op je werk en dan moet je er voor zorgen dat je dit met plezier doet. Merk Personeelsdiensten wil hier mensen graag bij helpen en het wedstrijdpartnerschap bij Fortuna Sittard is een mooi podium om dit aan een grote groep mensen kenbaar te maken. Merk Personeelsdiensten is laagdrempelig en iedereen is dus welkom. Dat gevoel krijg ik als sponsor bij Fortuna ook. Noem het maar 'het familiegevoel'. Daar houd ik van!", aldus Vivette Märker (eigenaar Merk Personeelsdiensten).

Fortuna Sittard bedankt Merk Personeelsdiensten hartelijk voor het wedstrijdpartnerschap en wenst alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 04
08
AZ - Fortuna Sittard
SUN 11
08
Fortuna Sittard - Heracles Almelo
SUN 18
08
Fortuna Sittard - Willem II
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X