27APR2018  WEDSTRIJDPARTNER: KUPERS

Aanstaande zaterdag staat er een historische wedstrijd op het programma voor Fortuna Sittard. Zo heeft de ploeg uit Sittard zaterdag de kans om weer naar het hoogste niveau in Nederland te promoveren. Bij deze belangrijke wedstrijd is Kupers onze trotse wedstrijdpartner.

De Kupers groep is met 18 reisbureaus, 7 mobiele reisspecialisten, 80 moderne touringcars, een groepsreizenspecialistenafdeling, een zakenreisafdeling en twee touroperatorafdelingen het grootste onafhankelijke reisbedrijf van Limburg. Voor simpelweg alle soorten en maten reizen ben je bij Kupers aan het juiste adres. 

De jarenlange ervaring van de 300 specialisten die er in totaal werken, zorgt ervoor dat uw reis op welke manier dan ook in goede handen is. Intensieve samenwerkingen met  (inter)nationale reisorganisaties maakt dat een vakantie bij Kupers vaak goedkoper is dan internet of bij wie dan ook. Kupers staat voor kwaliteit en zorg! Kupers = vakantie.

"Al een aantal jaren rijdt Kupers voor de academy (jeugdspelers) en het eerste elftal. Dit doen we met veel plezier en passie! Vertrouwende op een meer dan welverdiende promotie, bedankt Kupers Fortuna Sittard, ongeacht de uitkomst van komende zaterdag, voor een prachtig mooi seizoen. Zowel zakelijk als zeker ook privé, hebben we genoten van mooie wedstrijden. Laten we erin vertrouwen dat dit een aanzet is van 'more years to come'! (Joyce Fonteijn - directeur Kupers Reisinfo en Bert Fonteijn - directeur Kupers Touringscars)

Als Fortuna Sittard zijnde willen wij Kupers hartelijk bedanken voor het wedstrijdpartnerschap en wij wensen alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
  • De arbitrage tegen Feyenoord: 1️⃣ Manschot 🚩 Bluemink 🚩 Langkamp 4️⃣ Pérez 📺 Gözübüyük en Hoekstra #️⃣ #SamenNaoVeure #FEYFOR
    11-dec-2018
  • 🆕 | KOOP NU JOUW HALVE SEIZOENKAART! 🎁 Bestel nog vóór 18 december jouw halve seizoenkaart en kom gratis naar…
    11-dec-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 15 20
9. VVV-Venlo 15 20
10. Fortuna Sittard 15 16
11. Willem II 15 16
12. ADO Den Haag 15 16
13. Excelsior 15 16
14. FC Groningen 15 14
15. PEC Zwolle 15 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS