27APR2018  WEDSTRIJDPARTNER: KUPERS

Aanstaande zaterdag staat er een historische wedstrijd op het programma voor Fortuna Sittard. Zo heeft de ploeg uit Sittard zaterdag de kans om weer naar het hoogste niveau in Nederland te promoveren. Bij deze belangrijke wedstrijd is Kupers onze trotse wedstrijdpartner.

De Kupers groep is met 18 reisbureaus, 7 mobiele reisspecialisten, 80 moderne touringcars, een groepsreizenspecialistenafdeling, een zakenreisafdeling en twee touroperatorafdelingen het grootste onafhankelijke reisbedrijf van Limburg. Voor simpelweg alle soorten en maten reizen ben je bij Kupers aan het juiste adres. 

De jarenlange ervaring van de 300 specialisten die er in totaal werken, zorgt ervoor dat uw reis op welke manier dan ook in goede handen is. Intensieve samenwerkingen met  (inter)nationale reisorganisaties maakt dat een vakantie bij Kupers vaak goedkoper is dan internet of bij wie dan ook. Kupers staat voor kwaliteit en zorg! Kupers = vakantie.

"Al een aantal jaren rijdt Kupers voor de academy (jeugdspelers) en het eerste elftal. Dit doen we met veel plezier en passie! Vertrouwende op een meer dan welverdiende promotie, bedankt Kupers Fortuna Sittard, ongeacht de uitkomst van komende zaterdag, voor een prachtig mooi seizoen. Zowel zakelijk als zeker ook privé, hebben we genoten van mooie wedstrijden. Laten we erin vertrouwen dat dit een aanzet is van 'more years to come'! (Joyce Fonteijn - directeur Kupers Reisinfo en Bert Fonteijn - directeur Kupers Touringscars)

Als Fortuna Sittard zijnde willen wij Kupers hartelijk bedanken voor het wedstrijdpartnerschap en wij wensen alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 04
08
AZ - Fortuna Sittard
SUN 11
08
Fortuna Sittard - Heracles Almelo
SUN 18
08
Fortuna Sittard - Willem II
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X