27APR2018  WEDSTRIJDPARTNER: KUPERS

Aanstaande zaterdag staat er een historische wedstrijd op het programma voor Fortuna Sittard. Zo heeft de ploeg uit Sittard zaterdag de kans om weer naar het hoogste niveau in Nederland te promoveren. Bij deze belangrijke wedstrijd is Kupers onze trotse wedstrijdpartner.

De Kupers groep is met 18 reisbureaus, 7 mobiele reisspecialisten, 80 moderne touringcars, een groepsreizenspecialistenafdeling, een zakenreisafdeling en twee touroperatorafdelingen het grootste onafhankelijke reisbedrijf van Limburg. Voor simpelweg alle soorten en maten reizen ben je bij Kupers aan het juiste adres. 

De jarenlange ervaring van de 300 specialisten die er in totaal werken, zorgt ervoor dat uw reis op welke manier dan ook in goede handen is. Intensieve samenwerkingen met  (inter)nationale reisorganisaties maakt dat een vakantie bij Kupers vaak goedkoper is dan internet of bij wie dan ook. Kupers staat voor kwaliteit en zorg! Kupers = vakantie.

"Al een aantal jaren rijdt Kupers voor de academy (jeugdspelers) en het eerste elftal. Dit doen we met veel plezier en passie! Vertrouwende op een meer dan welverdiende promotie, bedankt Kupers Fortuna Sittard, ongeacht de uitkomst van komende zaterdag, voor een prachtig mooi seizoen. Zowel zakelijk als zeker ook privé, hebben we genoten van mooie wedstrijden. Laten we erin vertrouwen dat dit een aanzet is van 'more years to come'! (Joyce Fonteijn - directeur Kupers Reisinfo en Bert Fonteijn - directeur Kupers Touringscars)

Als Fortuna Sittard zijnde willen wij Kupers hartelijk bedanken voor het wedstrijdpartnerschap en wij wensen alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS