05OKT2017  WEDSTRIJDPARTNER: DOCO INTERNATIONAL

Aanstaande vrijdag is Doco International de wedstrijdpartner bij de wedstrijd Fortuna Sittard - N.E.C. Voor Doco International een prachtig affiche om de vele voordelen te ervaren die een bedrijf geniet als wedstrijdpartner.

Fortuna Sittard heeft een nieuw pakket samengesteld voor de wedstrijdpartner. Hiermee biedt Fortuna bedrijven de kans om gedurende een wedstrijd naar keuze extra exposure te genereren. Doco International heeft gekozen voor de topper Fortuna Sittard - N.E.C. Voor het bedrijf een mooie gelegenheid om zich te presenteren richting de supporters en de sponsoren van Fortuna Sittard. 

Doco International (hoofdkantoor in Sittard) is een internationale speler op het gebied van het ontwerpen en distribueren van totaaloplossingen voor deurprofessionals in de residentiële en industriële sector. De afgelopen jaren heeft Doco geïnvesteerd in de herpositionering van het bedrijf. Het is zich namelijk naast de productinnovaties en uitbreiding van het productportfolio, ook gaan richten op het ondersteunen van bedrijven bij operationele zaken. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe corporate communicatiestijl en in een re-design van het logo.

"Voor ons is het wedstrijdpartnerschap bij Fortuna Sittard een mooie afsluiting van de afgelopen periode en een frisse start voor de toekomst. Wij hopen als Doco International dan ook op een prachtige avond, wat hopelijk bekroond gaat worden met een positief resultaat van Fortuna Sittard" (Peter Lacroix - Salesmanager Doco International).

Als Fortuna Sittard wensen wij alle aanwezigen van Doco International een hele fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een voorstel voor het wedstrijdpartnerschap!

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
VR 30
03
Almere City FC - Fortuna Sittard
MA 02
04
Fortuna Sittard - Helmond Sport
VR 06
04
Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard
MA 09
04
RKC Waalwijk - Fortuna Sittard
VR 13
04
Fortuna Sittard - FC Den Bosch
VR 20
04
Jong FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZA 28
04
Fortuna Sittard - Jong PSV
         
STAND JUPILER LEAGUE
1. Jong Ajax 30 61
2. N.E.C. 31 61
3. Fortuna Sittard 31 59
4. Telstar 30 52
5. Jong PSV 31 51
6. FC Emmen 30 50
7. De Graafschap 31 46
8. FC Dordrecht 30 43
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS