05OKT2017  WEDSTRIJDPARTNER: DOCO INTERNATIONAL

Aanstaande vrijdag is Doco International de wedstrijdpartner bij de wedstrijd Fortuna Sittard - N.E.C. Voor Doco International een prachtig affiche om de vele voordelen te ervaren die een bedrijf geniet als wedstrijdpartner.

Fortuna Sittard heeft een nieuw pakket samengesteld voor de wedstrijdpartner. Hiermee biedt Fortuna bedrijven de kans om gedurende een wedstrijd naar keuze extra exposure te genereren. Doco International heeft gekozen voor de topper Fortuna Sittard - N.E.C. Voor het bedrijf een mooie gelegenheid om zich te presenteren richting de supporters en de sponsoren van Fortuna Sittard. 

Doco International (hoofdkantoor in Sittard) is een internationale speler op het gebied van het ontwerpen en distribueren van totaaloplossingen voor deurprofessionals in de residentiële en industriële sector. De afgelopen jaren heeft Doco geïnvesteerd in de herpositionering van het bedrijf. Het is zich namelijk naast de productinnovaties en uitbreiding van het productportfolio, ook gaan richten op het ondersteunen van bedrijven bij operationele zaken. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe corporate communicatiestijl en in een re-design van het logo.

"Voor ons is het wedstrijdpartnerschap bij Fortuna Sittard een mooie afsluiting van de afgelopen periode en een frisse start voor de toekomst. Wij hopen als Doco International dan ook op een prachtige avond, wat hopelijk bekroond gaat worden met een positief resultaat van Fortuna Sittard" (Peter Lacroix - Salesmanager Doco International).

Als Fortuna Sittard wensen wij alle aanwezigen van Doco International een hele fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een voorstel voor het wedstrijdpartnerschap!

@FORTUNASITTARD
  • @Bas1411 Geen zorgen Bas, alleen de randen! 🤙🏼
    18-jul-2018
  • 🌱 Inmiddels zijn de lijnen voor de aanleg van het kunstgras duidelijk te zien. Maar eerst nog de laatste voorbere…
    18-jul-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 11
08
Excelsior - Fortuna Sittard
ZA 18
08
Fortuna Sittard - PSV
VR 24
08
ADO Den Haag - Fortuna Sittard
ZA 01
09
Fortuna Sittard - FC Utrecht
ZO 16
09
NAC Breda - Fortuna Sittard
ZA 22
09
Fortuna Sittard - Willem II
ZA 29
09
Fortuna Sittard - Ajax
ZO 07
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
8. FC Utrecht 0 0
9. Feyenoord 0 0
10. Fortuna Sittard 0 0
11. Heracles Almelo 0 0
12. NAC Breda 0 0
13. PEC Zwolle 0 0
14. PSV 0 0
15. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS