05OKT2017  WEDSTRIJDPARTNER: DOCO INTERNATIONAL

Aanstaande vrijdag is Doco International de wedstrijdpartner bij de wedstrijd Fortuna Sittard - N.E.C. Voor Doco International een prachtig affiche om de vele voordelen te ervaren die een bedrijf geniet als wedstrijdpartner.

Fortuna Sittard heeft een nieuw pakket samengesteld voor de wedstrijdpartner. Hiermee biedt Fortuna bedrijven de kans om gedurende een wedstrijd naar keuze extra exposure te genereren. Doco International heeft gekozen voor de topper Fortuna Sittard - N.E.C. Voor het bedrijf een mooie gelegenheid om zich te presenteren richting de supporters en de sponsoren van Fortuna Sittard. 

Doco International (hoofdkantoor in Sittard) is een internationale speler op het gebied van het ontwerpen en distribueren van totaaloplossingen voor deurprofessionals in de residentiële en industriële sector. De afgelopen jaren heeft Doco geïnvesteerd in de herpositionering van het bedrijf. Het is zich namelijk naast de productinnovaties en uitbreiding van het productportfolio, ook gaan richten op het ondersteunen van bedrijven bij operationele zaken. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe corporate communicatiestijl en in een re-design van het logo.

"Voor ons is het wedstrijdpartnerschap bij Fortuna Sittard een mooie afsluiting van de afgelopen periode en een frisse start voor de toekomst. Wij hopen als Doco International dan ook op een prachtige avond, wat hopelijk bekroond gaat worden met een positief resultaat van Fortuna Sittard" (Peter Lacroix - Salesmanager Doco International).

Als Fortuna Sittard wensen wij alle aanwezigen van Doco International een hele fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een voorstel voor het wedstrijdpartnerschap!

@FORTUNASITTARD
  • DAY AFTER📆 | Wat is het momenteel genieten voor alle Fortunezen. Wil je de wedstrijd tegen FC Den Bosch nog een kee…
    16-dec-2017
  • TIP🔰 | Dankzij de winst in Den Bosch kunnen we aanstaande zaterdag een play-off plek afdwingen. Nu kan je twee ding…
    16-dec-2017
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
12
Fortuna Sittard - Jong FC Utrecht
VR 12
01
Fortuna Sittard - Jong Ajax
VR 19
01
FC Dordrecht - Fortuna Sittard
VR 26
01
Fortuna Sittard - FC Emmen
VR 02
02
FC Volendam - Fortuna Sittard
MA 12
02
Jong AZ - Fortuna Sittard
VR 16
02
Fortuna Sittard - Telstar
VR 23
02
N.E.C. - Fortuna Sittard
STAND JUPILER LEAGUE
1. Fortuna Sittard 18 38
2. N.E.C. 17 37
3. Jong Ajax 17 33
4. Telstar 18 30
5. De Graafschap 18 29
6. FC Emmen 18 28
7. FC Den Bosch 17 27
8. Jong PSV 17 25
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
NU TE KOOP: HALVE SEIZOENKAART Bestel vóór 21 december en krijg een wedstrijd cadeau KLIK HIER X