13SEP2019  WEDSTRIJDPARTNER: COTTUS SITTARD

Aanstaande zondag, 15 september, speelt Fortuna Sittard de volgende thuiswedstrijd. Om 16:45 uur wordt afgetrapt tegen promovendus FC Twente uit Enschede. Cottus Sittard zal tijdens deze ontmoeting de trotse wedstrijdpartner zijn.

Cottus is dé specialist op het gebied van technische dienstverlening met de roots in Twente en vestigingen verspreid over heel Nederland. Sinds dit jaar is het bedrijf ook te vinden in Limburg, in Sittard om precies te zijn. Cottus heeft jarenlange ervaring in het opleiden en begeleiden van uitvoerend technisch personeel. 

"Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop, wat onze opdrachtgevers en medewerkers terug zien in onze eigen Cottus Vakscholen’’, aldus Rob Siebers van Cottus. "Dit kenmerkt het team van goed opgeleide en gekwalificeerde technische mensen die werkzaam zijn bij Cottus. De kennis en kunde, de liefde voor het vak en de gedrevenheid, maken het verschil. Afspraak is afspraak is ons motto. Onze medewerkers staan centraal waarmee Cottus tot de meest professionele en duurzame partner in de technische arbeidsmarkt hoort. Niet voor niets... omdat techniek een vak is. Voor meer informatie of bij behoefte aan (tijdelijk) neemt u vrijblijvend contact met Cottus op’’.

Vanuit Sittard werkt Cottus met de labels: Cottus industrie en Cottus installatietechniek. Zoek je een (vaste) baan binnen de industrie (monteurs, machinebouw of metaalbewerking) of installatietechniek (Loodgieter, CV monteur, elektromonteur etc.)? Bezoek dan onze website www.cottus.nl of neem contact op via sittard@cottus.nl.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 9 12
12. FC Groningen 9 10
13. VVV-Venlo 9 9
14. PEC Zwolle 9 7
15. FC Emmen 9 7
16. ADO Den Haag 9 6
17. Fortuna Sittard 9 6
18. RKC Waalwijk 9 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS