13SEP2019  WEDSTRIJDPARTNER: COTTUS SITTARD

Aanstaande zondag, 15 september, speelt Fortuna Sittard de volgende thuiswedstrijd. Om 16:45 uur wordt afgetrapt tegen promovendus FC Twente uit Enschede. Cottus Sittard zal tijdens deze ontmoeting de trotse wedstrijdpartner zijn.

Cottus is dé specialist op het gebied van technische dienstverlening met de roots in Twente en vestigingen verspreid over heel Nederland. Sinds dit jaar is het bedrijf ook te vinden in Limburg, in Sittard om precies te zijn. Cottus heeft jarenlange ervaring in het opleiden en begeleiden van uitvoerend technisch personeel. 

"Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop, wat onze opdrachtgevers en medewerkers terug zien in onze eigen Cottus Vakscholen’’, aldus Rob Siebers van Cottus. "Dit kenmerkt het team van goed opgeleide en gekwalificeerde technische mensen die werkzaam zijn bij Cottus. De kennis en kunde, de liefde voor het vak en de gedrevenheid, maken het verschil. Afspraak is afspraak is ons motto. Onze medewerkers staan centraal waarmee Cottus tot de meest professionele en duurzame partner in de technische arbeidsmarkt hoort. Niet voor niets... omdat techniek een vak is. Voor meer informatie of bij behoefte aan (tijdelijk) neemt u vrijblijvend contact met Cottus op’’.

Vanuit Sittard werkt Cottus met de labels: Cottus industrie en Cottus installatietechniek. Zoek je een (vaste) baan binnen de industrie (monteurs, machinebouw of metaalbewerking) of installatietechniek (Loodgieter, CV monteur, elektromonteur etc.)? Bezoek dan onze website www.cottus.nl of neem contact op via sittard@cottus.nl.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
FRI 07
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
SAT 15
02
Fortuna Sittard - FC Emmen
SAT 22
02
Feyenoord - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 16 20
12. FC Twente 16 19
13. FC Emmen 16 15
14. Fortuna Sittard 16 15
15. VVV-Venlo 16 15
16. PEC Zwolle 16 13
17. ADO Den Haag 16 12
18. RKC Waalwijk 16 8
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS