05MRT2018  WEDSTRIJDPARTNER: COMMERCIALITY

Aanstaande vrijdag staat dé Limburgse derby Fortuna Sittard - MVV Maastricht op het programma. Een mooie, sportieve strijd tussen twee Limburgse rivalen. Bij dit prachtige affiche is Commerciality onze trotse wedstrijdpartner.

Commerciality is een horeca automatiseringsbedrijf dat o.a. kassasystemen van Lightspeed implementeert. Ontzorgen van de ondernemer staat hierbij altijd centraal. Met het in Limburg ontwikkelde gastgerichte marketing platform van InvolvedWifi ondersteunt het bedrijf ondernemers met automatische marketing.

Voor het regelen van de automatische marketing maakt het bedrijf gebruik van Set-and-forget marketingtools. Concreet sturen ze uw gasten bijvoorbeeld automatisch een bericht met hun verjaardag, of met de vraag om een review te schrijven. 1 keer instellen en uw marketing loopt automatisch door!

"Met een grote lokale klantenkring in Sittard en Maastricht is deze prachtige derby een logische wedstrijd om als partner te ondersteunen. Zo helpen we niet alleen Sittardse maar ook Maastrichtse ondernemers Nao Veure!" (Ronald Huijgen - Managing Partner Commerciality)

Als Fortuna Sittard zijnde willen wij Commerciality hartelijk bedanken voor het wedstrijdpartnerschap en wij wensen alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
VR 01
03
AZ - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 16 20
9. VVV-Venlo 16 20
10. Fortuna Sittard 16 19
11. ADO Den Haag 16 19
12. FC Emmen 16 17
13. Willem II 16 16
14. Excelsior 16 16
15. PEC Zwolle 16 15
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS