05MRT2018  WEDSTRIJDPARTNER: COMMERCIALITY

Aanstaande vrijdag staat dé Limburgse derby Fortuna Sittard - MVV Maastricht op het programma. Een mooie, sportieve strijd tussen twee Limburgse rivalen. Bij dit prachtige affiche is Commerciality onze trotse wedstrijdpartner.

Commerciality is een horeca automatiseringsbedrijf dat o.a. kassasystemen van Lightspeed implementeert. Ontzorgen van de ondernemer staat hierbij altijd centraal. Met het in Limburg ontwikkelde gastgerichte marketing platform van InvolvedWifi ondersteunt het bedrijf ondernemers met automatische marketing.

Voor het regelen van de automatische marketing maakt het bedrijf gebruik van Set-and-forget marketingtools. Concreet sturen ze uw gasten bijvoorbeeld automatisch een bericht met hun verjaardag, of met de vraag om een review te schrijven. 1 keer instellen en uw marketing loopt automatisch door!

"Met een grote lokale klantenkring in Sittard en Maastricht is deze prachtige derby een logische wedstrijd om als partner te ondersteunen. Zo helpen we niet alleen Sittardse maar ook Maastrichtse ondernemers Nao Veure!" (Ronald Huijgen - Managing Partner Commerciality)

Als Fortuna Sittard zijnde willen wij Commerciality hartelijk bedanken voor het wedstrijdpartnerschap en wij wensen alle aanwezigen een fijne avond toe. Heeft u als bedrijf ook interesse om een keer wedstrijdpartner te worden? Mail dan naar nick.verheijen@fortunasittard.nl en dan krijgt u van ons een aantrekkelijk voorstel.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS