28SEP2018  VOUCHER SHIRTS (TIJDELIJK) UITVERKOCHT

Op donderdag 13 september was de eerste mogelijkheid om de voucher in te wisselen. Wegens een enorme vraag naar de shirts, zijn deze in de eerste paar dagen volledig uitverkocht. De nieuwe voorraad shirts zal binnen enkele weken aanwezig zijn. Om onze supporters te garanderen dat zij straks de favoriete maat kunnen aanschaffen, is het vanaf nu mogelijk een reserveringsformulier in te vullen.

Door het enorme succes zijn er de komende weken geen shirts meer beschikbaar voor de voucher actie. Ook zal het zaterdag 29 september niet mogelijk zijn om een voucher in te leveren. Uiteraard zal er snel een nieuwe voorraad shirts aanwezig zijn. Wij willen onze excuses aanbieden voor dit ongemak, maar zijn tevens ook trots om te zien hoeveel supporters ons prachtige thuisshirt hebben gekocht.

Om supporters te verzekeren dat zij het gewenste shirt krijgen voor het actietarief, is een reserveringsformulier opgesteld. Wij verzoeken alle supporters die nog over een voucher beschikken, dit formulier zo snel mogelijk in te vullen.  Zodra de nieuwe shirts beschikbaar zijn, zullen wij opnieuw een aantal momenten inplannen waarop supporters op vertoon van de voucher de shirts kunnen afhalen. Wij zullen jullie hierover tijdig via onze kanalen informeren. Wij willen alle supporters bedanken voor het getoonde begrip de afgelopen dagen.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X