28SEP2018  VOUCHER SHIRTS (TIJDELIJK) UITVERKOCHT

Op donderdag 13 september was de eerste mogelijkheid om de voucher in te wisselen. Wegens een enorme vraag naar de shirts, zijn deze in de eerste paar dagen volledig uitverkocht. De nieuwe voorraad shirts zal binnen enkele weken aanwezig zijn. Om onze supporters te garanderen dat zij straks de favoriete maat kunnen aanschaffen, is het vanaf nu mogelijk een reserveringsformulier in te vullen.

Door het enorme succes zijn er de komende weken geen shirts meer beschikbaar voor de voucher actie. Ook zal het zaterdag 29 september niet mogelijk zijn om een voucher in te leveren. Uiteraard zal er snel een nieuwe voorraad shirts aanwezig zijn. Wij willen onze excuses aanbieden voor dit ongemak, maar zijn tevens ook trots om te zien hoeveel supporters ons prachtige thuisshirt hebben gekocht.

Om supporters te verzekeren dat zij het gewenste shirt krijgen voor het actietarief, is een reserveringsformulier opgesteld. Wij verzoeken alle supporters die nog over een voucher beschikken, dit formulier zo snel mogelijk in te vullen.  Zodra de nieuwe shirts beschikbaar zijn, zullen wij opnieuw een aantal momenten inplannen waarop supporters op vertoon van de voucher de shirts kunnen afhalen. Wij zullen jullie hierover tijdig via onze kanalen informeren. Wij willen alle supporters bedanken voor het getoonde begrip de afgelopen dagen.

@FORTUNASITTARD
  • @RuudS88 Welkom jonge Fortunees! 💛
    21-apr-2019
  • ‘Fortuna Sittard bijna veilig na zege op NAC Breda.’ Nog eens nagenieten? Het wedstrijdverslag is nu te lezen! 👇🏼…
    21-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS