01JUN2018  VOORLOPIG PROGRAMMA OEFENCAMPAGNE

De spelers genieten sinds een week van een welverdiende vakantie om de batterij op de laden voor een ongetwijfeld mooi seizoen in de Eredivisie. Het technische hart van de club is ondertussen hard bezig met het oefenprogramma. De voorlopige versie daarvan delen we graag met je, zodat je de data alvast kunt 'blokken' in je agenda.

Eerste training als Eredivionist
In de ochtend van maandag 25 juni komen de spelers voor het eerst na hun vakantie weer bij elkaar. Na deze bijeenkomst begeven zij zich naar het trainingsveld voor hun eerste training als Eredivisionist. Het tijdstip en de locatie van deze training worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Voorlopig oefenprogramma
Net als vorige seizoen wordt de oefencampagne afgetrapt met een wedstrijd tegen stadsgenoot VV Sittard (7 juli). Fortuna Sittard is ook deze keer weer te gast op Sportpark De Krao. Op 14 juli reizen de Fortunezen af naar Brunssum voor een oefenwedstrijd tegen BSV Limburgia. De club waar assistent-trainer Kevin Hofland als kleine jongen voor het eerste zijn voetbalschoenen aantrok. Over het exacte tijdstip van beide wedstrijden informeren wij je op een later moment.

Op 16 juli vertrekt de technische staf met de voltallige selectie voor één week richting Hoenderloo. Tijdens het trainingskamp werken de Sittardenaren twee oefenwedstrijden af en wel op 18 en 21 juli tegen twee tegenstanders van naam. Meer informatie over de tegenstanders en de aanvangstijdstippen volgt nog.

Op 28 juli wacht de geel-groenen een tegenstander van formaat. Bayer Leverkusen, dat afgelopen seizoen beslag wist te leggen op de vijfde plaats in de BundesLiga, komt dan op bezoek in het Fortuna Sittard Stadion. Het aanvangstijdstip en andere details over deze topwedstrijd delen we te zijner tijd met je.

Wil je naast de oefenwedstrijden ook geen thuiswedstrijd van Fortuna Sittard in de Eredivisie missen? Bestel dan vóór 1 juli je seizoenkaart en geniet van het vroegboekvoordeel: een wedstrijdshirt voor maar 30 euro! Kijk voor meer info snel op www.fortunasittard.nl/supporters/seizoenkaarten.

@FORTUNASITTARD
  • ‘Fortuna Sittard bijna veilig na zege op NAC Breda.’ Nog eens nagenieten? Het wedstrijdverslag is nu te lezen! 👇🏼…
    21-apr-2019
  • 📽 De man van beide treffers, Mark Diemers, nam na afloop plaats voor de camera. Bekijk het hele interview nu ➡️…
    21-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS