09NOV2018  VOOR ÉÉN DAG TEAMMANAGER BIJ FORTUNA SITTARD

Op dinsdag 20 november, tijdens Unicef’s World Children’s Day, worden talloze droombanen ingevuld door kinderen. Alle Eredivisieclubs nemen deel aan de nationale campagne ‘Als een Baas’ van Unicef Nederland. Kinderen kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor een droombaan. Zo ook bij Fortuna Sittard natuurlijk.

Wij zoeken
Na een afwezigheid van 16 jaar zijn we dit seizoen weer actief op het hoogste niveau in Nederland, de Eredivisie. Mensen in de brede regio reageren trots op de prestaties van de geel-groenen. In onze organisatie merken we dat het na de promotie steeds drukker is geworden. Daarom zijn we op zoek naar een meisje of een jongen (10-12 jaar) die voor één dag onze Teammanager Danny van der Weerden wil helpen. Van dichtbij maak je de spelers mee op het trainingsveld. We sluiten af met een lunch, waarbij spelers en trainers van Fortuna Sittard samen met jou aan tafel een maaltijd nuttigen.

Wij vragen

  • Je bent tussen de 10 en 12 jaar oud
  • Je bent een groot Fortuna Sittard fan
  • Je volgt alles van Fortuna Sittard: op social media, televisie et cetera.
  • Je zit regelmatig in het stadion
  • Je kent alle spelers en trainer van Fortuna Sittard van naam
  • Je wilt graag meer te weten komen van de club en meehelpen
  • Je bent beschikbaar op 20 november van 9.00 uur tot 13.30 uur in Sittard

Wij bieden
Je wordt op dinsdag 20 november om 09.00 uur verwacht aan de receptie van het Fortuna Sittard Stadion. Dan begint jouw Fortuna Sittard belevenis als teammanager, waarbij je een kijkje achter de schermen mag nemen bij Fortuna Sittard!

Solliciteren via Unicef
Wil je solliciteren? Dat kan tot en met maandag 12 november. Solliciteren kan alléén via de speciale vacaturewebsite https://www.unicef.nl/alseenbaas. Unicef maakt vervolgens een keuze. De gelukkige winnaar wordt hierover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Campagne: ‘Als een Baas’
Met de campagne ‘Als een Baas’ geeft Uincef Nederland kinderen de kans om te solliciteren naar een droombaan. Op 20 november worden alle droombanen ingevuld: kinderen zijn dan voor één dag de baas. Naast de Eredivisie clubs werken ook verschillende (media)bedrijven, overheden en het Europees Parlement mee.

"Kinderen zijn de toekomst en bepalen dus ook de toekomst van het Nederlandse voetbal", vertelt Jacco Swart, directeur Eredivisie CV. " Door ze een dag de baas te laten zijn als bijvoorbeeld trainer, directeur of teammanager binnen een Eredivisieclub, krijgen ze een unieke positie voor die dag, wat volledig aansluit bij de bedoeling van UNICEF's World Children’s day. Natuurlijk verwachten de clubs ook veel goede verfrissende ideeën te krijgen van deze jonge leiders, waar iedere club zeker zijn voordeel mee gaat doen."

"Het is superbelangrijk dat de stem van kinderen wordt gehoord, in het bijzonder op World Children’s Day – de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Op die dag wordt er mét kinderen gepraat, niet alleen over", aldus Gina Adu van UNICEF.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS