02MEI2018  VOETBALWERELD FELICITEERT FORTUNA SITTARD

De kruitdampen van het huldigingfeest zijn inmiddels opgetrokken, de reinigingsploeg van de gemeente heeft het marktplein in Sittard weer ontdaan van alle achtergebleven troep en de feestgangers hebben hun roes uitgeslapen na twee dagen van feesten. De felicitaties van andere voetbalclubs aan het adres van de kersverse promovendus blijven echter nog steeds binnenstromen.

Bloemen en kaarten
Vele clubs uit de Eredivisie en Jupiler League feliciteerden Fortuna Sittard inmiddels met het behalen van promotie naar het hoogste Nederlandse voetbalniveau: de Eredivisie. Zo ontvingen wij kaarten en/of bloemen van Ajax, Feijenoord, FC Utrecht, De Graafschap, PEC Zwolle, Willem II, NAC Breda, NEC Nijmegen en MVV Maastricht. De felicitaties blijven echter ook via andere kanalen binnenstromen.

Voorzitter Isitan Gun waardeert de geste van de clubs enorm: "Ik kan de sympathieke gebaren van onze collega-profclubs enorm waarderen. Van Eredivisie tot Jupiler League en van directe concurrenten voor promotie tot streekgenoten waartegen we menige mooie derby gespeeld hebben. De felicitaties komen echt uit alle windstreken en worden door ons absoluut zeer gewaardeerd! Ik wil deze clubs dan ook van harte bedanken".

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS