02SEP2019  VIADESK EN FORTUNA SITTARD SLAAN DE HANDEN INEEN

Met ingang van het seizoen 2019-2020 zal Viadesk Digital Workplace Solutions toetreden als Gold Business Partner van Fortuna Sittard. Het snelgroeiende Europese softwarebedrijf - met vestigingen in Amsterdam en Köln  – zal naast sponsoractiviteiten tevens leverancier zijn van de gloednieuwe Fortuna Business app.

Business development manager van Viadesk, Hans Koekkoek, is erg blij met de nieuwe samenwerking. ‘Wij zijn er best trots op dat Fortuna ons gevraagd heeft om voor hun business leden een online community te bouwen. Als voetballiefhebber kennen wij de roemrijke geschiedenis van deze club, mooi om daarvan deelgenoot te mogen zijn”.

De app – die te downloaden is in de Google Play Store en de IOS App Store – verbindt alle bedrijven en sponsoren van de Fortuna Sittard Business Club. Koekkoek: “De community - die op maat is gemaakt in de clubkleuren van Fortuna – biedt leden de perfecte mogelijkheid alles uit hun lidmaatschap te halen: business, sociale contacten, sponsormogelijkheden, het organiseren van evenementen en meer. En dat in een gebruiksvriendelijke omgeving die altijd toegankelijk is.”

Jiry Funke, commercieel manager van Fortuna Sittard, ziet de business app als een wezenlijk onderdeel van de Limburgse aspiraties. “Het platform biedt unieke content, speciaal voor onze zakelijke leden. Maar zeker zo belangrijk is dat we nu beter in staat zijn om de club en de leden met elkaar in verbinding brengen. Met dank aan Viadesk vergroten we hiermee de betrokkenheid bij de club en kunnen wij onze regionale rol verder versterken.”

De app is enkel toegankelijk op uitnodiging van Fortuna Sittard. Alle organisaties in het bezit van een membership binnen de club, ontvangen vandaag een activatiemail.

Over Viadesk
Viadesk is een snelgroeiend internationaal softwarebedrijf met kantoren in Amsterdam en Köln. Sinds 1997 ontwikkelt Viadesk moderne digital workplace oplossingen die organisaties en hun medewerkers helpt bij de uitdagingen van het dagelijks werk. Van social intranet (Viadesk DWS) tot e-learning managementsystemen (Coursepath) levert Viadesk de tools voor kennisbeheer, communicatie, talentontwikkeling en samenwerking op de digitale werkvloer. Viadesk is gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Afgelopen in Tilburg. Jong verliest met 2-1 van de Brabanders.
    16-Sep-2019
  • Het is rust in Tilburg, waar Fortuna Sittard sterker voor de dag komt. Het scorebord toont een ander beeld. Antwoo…
    16-Sep-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. FC Emmen 6 3
17. Fortuna Sittard 5 2
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X