03JAN2019  UPDATE UITWEDSTRIJDEN: EVALUATIE EERSTE SEIZOENSHELFT

Ook de Eredivisie heeft inmiddels mogen ervaren hoe trouw onze fantastische supporters zijn. Bij uitwedstrijden reist steevast een grote groep fans onze jongens achterna. Het voorlopige hoogtepunt was De Kuip, waar zowel op het veld als op de tribunes de wedstrijd gewonnen werd. Steun jij onze jongens overal en reis je dus vaker mee naar uitwedstrijden? Lees dan zeker verder. Wij evalueerden de uitwedstrijden van de eerste seizoenshelft en delen onze bevindingen graag met je.

Loyalty Programma/Categorieën
Met ingang van dit seizoen introduceerden wij, in samenwerking met Fortuna Supporters Collectief, een “Loyalty Programma”, waarmee onze trouwste supporters voorrang krijgen bij het kopen van tickets voor uitwedstrijden. Het “Loyalty Programma” kent vier categorieën: Diamond, Gold, Silver en Bronze. In tegenstelling tot de eerste seizoenshelft zullen de categorieën niet meer na elke uitwedstrijd veranderen. We hebben gekozen voor vaste categorieën tot en met de laatste uitwedstrijd van het seizoen 2018/2019. Alle supporters met een uitkaart worden uiterlijk vrijdagmiddag per e-mail geïnformeerd over de categorie waarin zij zijn ingedeeld.

SRO-nummer: Fortuna Supporters Collectief-leden opgelet!
Het kan zijn dat jouw SRO-nummer niet overeenkomt met het SRO-nummer uit onze administratie. Bij het toekennen van de startbonussen, die je eerder al ontvangen hebt via Fortuna Supporters Collectief (afhankelijk van inschrijfdatum), hebben wij in het FSC-ledenbestand naar overeenkomende e-mailadressen gekeken. Indien je inmiddels een nieuw e-mailadres hebt, hiermee inlogt bij MijnFortuna en dit niet hebt doorgegeven aan de ledenadministratie van Fortuna Supporters Collectief, dan verzoeken wij een e-mail te sturen naar info@fortunasittard.nl én ledenadmin@fortunasc.nl zodat wij dit kunnen aanpassen in onze administraties.

Calamiteitenfonds
Omdat er de laatste wedstrijden weinig tot geen vernielingen zijn geweest is het mogelijk om de bijdrage aan het calamiteitenfonds te verlagen. Vanaf de wedstrijd De Graafschap – Fortuna Sittard verlagen wij het calamiteitenfonds van €5,00 naar €3,00 per ticket zijn voornemens deze kosten laag te houden. Echter, zullen de kosten mogelijk herzien worden in geval van incidenten.

Tevens willen wij graag met jullie delen uit welke componenten het calamiteitenfonds bestaat, namelijk:

  • Stewardskosten: per 25 supporters reist 1 steward verplicht mee, de vergoeding en reiskosten van een steward worden voor een deel gedekt door het fonds
  • Ticketkosten: per transactie via MijnFortuna geldt een percentage aan ticket-/softwarekosten, een deel van deze kosten worden gedekt door het fonds
  • Calamiteiten: in geval van vernielingen of andere schades gebruiken wij deze component van het fonds om deze kosten te dekken

Voorwaarden en eventueel misbruik uitkaart
De voorwaarden voor de uitkaart zijn dat je óf in het bezit bent van een (halve) seizoenkaart óf dat je bent lid bent van het Fortuna Supporters Collectief. Daarnaast is het verplicht een pasfoto of duidelijke selfie aan je account toe te voegen. Daarbij zijn hoeden, petten en zonnebrillen niet toegestaan.

In 2019 zullen er steekproefsgewijs ID-controles plaatsvinden om misbruik van uitkaarten tot een minimum te beperken. In geval van misbruik is de consequentie voor rekening van de eigenaar van de uitkaart: het verlies van het recht op uitkaarten. Tijdens de eerste controle gold dat men het recht op uitkaarten voor 3 wedstrijden verloor, maar dit zal per controlemoment bekeken worden.

Taakverdeling Fortuna Sittard en Fortuna Supporters Collectief
Met ingang van 1-1-2019 zullen er een aantal wijzigingen zijn wanneer het gaat om de taakverdelingen tussen ons en FortunaSC. Ter verduidelijking een kort overzicht bij wie je wanneer en waarvoor terecht kunt:

Vraag/foutmelding

Wat kan ik zelf doen?

Bij wie kan ik om hulp vragen?

Ik kan niet inloggen

Controleer of je gebruikersnaam klopt, dit is altijd jouw e-mailadres. Klopt dit? Ga naar het inlogscherm van MijnFortuna en klik op ‘wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Fortuna Sittard

Ik krijg een algemene foutmelding, zoals ‘no vacancies’, ‘error #403’ of het systeem geeft aan dat mijn limiet 0 is

Op zeer korte termijn lanceren wij ons FAQ pagina, via deze pagina kun je van veel foutmeldingen de oorzaak ontdekken

Fortuna Sittard

Ik heb een ticket besteld en betaald, maar geen e-mail ontvangen

Je SPAM-folder controleren of e-mailberichten zoeken van “noreply@fortunasittard.nl

Fortuna Sittard

Vragen m.b.t. betalingen

 

Fortuna Sittard

Het lukt niet om een ticket voor iemand anders te kopen, gaat er iets mis bij het koppelen?

Controleer of het SRO-nummer, Achternaam en postcode overeenkomen met de gegevens in het account van je medesupporter en of de verkoop van de categorie van hem/haar al gestart is. Indien beiden van toepassing zijn en het lukt nog steeds niet, dan vragen wij je een e-mail te sturen naar info@fortunasittard.nl met bovengenoemde gegevens.

Fortuna Sittard

In welke categorie zit ik?

 

Fortuna Supporters Collectief

Hoe laat en vanaf waar vertrekken de bussen?

Ga naar www.fortunasc.nl, in het algemene wedstrijdbericht staan de vertrektijden en locatie vermeld

Fortuna Supporters Collectief

Algemene vragen m.b.t. uitwedstrijden

 

Fortuna Supporters Collectief

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS