30APR2019  TOELICHTING SEIZOENKAART TARIEVEN 2019-2020

Afgelopen vrijdag is de seizoenkaartverkoop gestart voor het seizoen 2019-2020. Wij zijn er trots op te kunnen melden dat er inmiddels al veel seizoenkaarten zijn verkocht. De afgelopen dagen zijn er echter ook een aantal vragen gerezen onder onze supporters over de nieuwe prijzen in het stadion. Die vragen beantwoorden wij uiteraard graag.

Prijsbeleid
Fortuna Sittard heeft voor het nieuwe seizoen gekozen voor een nieuw prijsbeleid. Hiervoor heeft de club deskundig advies ingewonnen van een partij die nationale en internationale ervaring heeft met het bepalen van ticketprijzen voor BVO's. Aan de hand van deze adviezen heeft de club gekozen voor een andere indeling van het stadion en als gevolg daarvan een aantal wijzigingen in het prijsbeleid.

Indeling stadion
Met ingang van het komende seizoen zullen de gehele Oost en Zuid-tribune voorzien zijn van genummerde stoelen. Daarnaast worden deze tribunes opgedeeld in meerdere vakken dan nu nog het geval is. Zo betaal je vanaf volgend seizoen een prijs die beter past bij de plek op de tribune. Hierbij is met name de middenlijn een belangrijk ijkpunt. Hoe verder weg van de middenlijn, hoe goedkoper de kaart wordt ten opzichte van iemand die in het midden zit. Dat is in de huidige situatie niet het geval.

Tarieven
Oost-tribune
Door de nieuwe indeling zijn met name de prijzen op de Oost-tribune gestegen en dan vooral de middelste vakken. De nieuwe prijzen die Fortuna Sittard voor de Oost-tribune hanteert zijn echter nog altijd laag ten opzichte van vergelijkbare Eredivisie clubs en zelfs lager dan een aantal Keuken Kampioen Divisie ploegen.

Zuid-tribune
Voor de Zuid-tribune is dit jaar gekozen voor een extreem laag tarief. Op deze manier wil Fortuna Sittard iedereen de kans geven om de thuiswedstrijden van Fortuna te bezoeken. Voor slechts €101 ben jij een heel seizoen verzekerd van je eigen plek en bezoek je iedere thuiswedstrijd voor nog geen €6. Voor jeugd t/m 18 jaar geldt zelfs de prijs van €60,- per seizoen. Dit zijn met afstand de goedkoopste seizoenkaarten die in de Eredivisie te verkrijgen zijn.

Fernando Ricksen Tribune
Voor de fanatieke aanhang verandert er dit seizoen weinig. Er is bij de Fernando Ricksen Side namelijk gekozen om geen genummerde stoelen te hanteren en de supporters vrij te laten in de plek waar ze gaan staan of zitten. Daarnaast gaat de prijs met slechts €6,- omhoog. Voor deze tribune verandert er dus amper iets ten opzichte van de voorgaande jaren.

Overzicht tarieven 2019-2020
Voor jouw gemak hebben we de prijzen voor alle vakken in het stadion nog eens overzichtelijk op een rijtje gezet.

TRIBUNE VAK PRIJS
Zuid Z1,Z2,Z3 - laag €101
Zuid Z1,Z2,Z3 - hoog €124
Ricksen / €191
Oost C1,E3 €214
Oost C2,E2 €236
Oost C3,E1 €259
Oost D1,D3 €281
Oost D2 €304

* Jeugd t/m 18 jaar krijgt 40% korting en 67-ers krijgt 10% korting op bovengenoemde tarieven waarbij 1 augustus als peildatum geldt. Voor offline aanvragen geldt een meerprijs van €2,00.

Verlengen vak D&A
Op dit moment zijn de vakken D1, D2 en D3 nog niet beschikbaar voor de reguliere verkoop. De reden hiervoor is eenvoudig. Wij willen onze trouwe seizoenkaarthouders, die vorig jaar ook op vak D zaten, tot 1 juni 2019 de kans geven om hun huidige stoel te verlengen. Had je een seizoenkaart voor vak D, dan heb je inmiddels een e-mail ontvangen met daarin een formulier waarop je kunt aangeven welke stoel je volgend seizoen wil hebben. Heb je een seizoenkaart op vak A, dan krijg je dinsdag een e-mail met daarin een nadere toelichting over de plannen voor vak A.

Wij hopen dat we ook volgend jaar weer op jullie geweldige support kunnen rekenen, want wij kunnen het niet alleen! #SamenNaoVeure

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS