20JUN2019  TECHSHARKS BLIJFT GOLD BUSINESS PARTNER FORTUNA SITTARD

Techsharks is ook in het seizoen 2019-2020 onderdeel van Fortuna Sittard. Deze werkgever in de Proces- en Maakindustrie met o.a. vestigingen in Maastricht en Weert blijft als Gold Business Partner met de club verweven.

“Iets waar we enorm blij mee zijn”, vertelt commercieel manager Jiry Funke. “Techsharks is een innovatieve speler in de proces- en maakindustrie en is heel erg op mensen gericht. Dat zijn wij als Fortuna Sittard natuurlijk ook. Mooi bovendien hoeveel feeling ze al binnen één jaar met de club hebben gekregen.” Dat beaamt Saskia Daemen, per 1 juli directeur Techsharks Projecten. “We zijn echt op onze plek bij Fortuna en het eerste seizoen is ons perfect bevallen. Het is een ideale plek om onze relaties mee naar toe te nemen. We kijken dan ook uit naar de start van het nieuwe voetbaljaar.”

Over Techsharks
Techsharks is geen alledaagse naam in de wereld van de proces- en maakindustrie. En evenmin een alledaagse arbeidsspecialist. Voor aansprekende opdrachtgevers zoekt Techsharks continu de meest gekwalificeerde mensen. Daarom werkt Techsharks samen met grote A-merken als Heineken, Mars, Bosch en DAF. Kortom: innovatieve topbedrijven die constant op zoek zijn naar top mbo’ers en hbo’ers/wo'ers.

Om er zeker van te zijn dat Techsharks de beste mensen aan zich bindt, is het uiterst selectief. Want in de ogen van Techsharks is werk meer dan werk alleen. Daemen: “Daar wil je in uitblinken. En dat kan alleen als je je als werknemer als een vis in het water voelt. Met ruim 17 jaar ervaring in de wereld van arbeid en techniek kent Techsharks de branche als geen ander. We weten wat bedrijven willen én wat onze eigen Sharks beweegt. Daar schuilt onze kracht in.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS