17NOV2018  SYMPATHISANTENAVOND GROOT SUCCES

Vrijdagavond 16 november 2018 stond de sympathisantenavond op de agenda. Dit keer was de kantine van Sporting Sittard het decor van deze jaarlijks terugkerende avond. Aan de hand van de aanwezige Fortuna Officials, spelers en stafleden beleefden alle sympathisanten een informatieve, maar vooral ook een zeer gezellige avond.

De sympathisantenavond begon vrijdag met een rondleiding over het complex van Sporting Sittard, de plek waar de academy van Fortuna Sittard zijn trainingen afwerkt en waar nieuwe Fortuna talenten ontstaan. Na de rondleiding zette de avond zich voort in de kantine, die middels diverse versieringen was omgebouwd tot een ware Fortuna Sittard kantine.

De nieuwe algemeen directeur van Fortuna Sittard, Ivo Pfennings, mocht het startsein geven met een introductie over zijn nieuwe functie en over de bevindingen die hij heeft opgedaan in zijn eerste maand. Na deze introductie sloot RVC-lid Johnny Creemers aan en werd een korte presentatie gegeven over de toekomst van de sympathisanten vereniging en over de veranderingen die gaan plaatsvinden. Na deze presentatie was het woord aan de spelers en de stafleden, die diverse vragen op zich kregen afgevuurd. Hiermee kregen de sympathisanten een mooi inkijkje in de dagelijkse bezigheden van deze professionals en was er ook voldoende ruimte om de spelers en staf beter te leren kennen. 

Het officiële programma werd afgesloten met het afscheid van Gé Pfennings als bestuurslid van de sympathisanten vereniging. Na het dankwoord voor al zijn werkzaamheden, kreeg hij het prachtige Jubileumshirt in een mooie luxe verpakking overhandigd. Namens Fortuna Sittard willen wij Gé hierbij nogmaals van harte bedanken voor al het werk en alle moeite die hij de afgelopen jaren heeft gedaan voor de sympathisanten en daarmee ook voor de club.

De avond werd daarna voortgezet met een hapje, een drankje en de muziek van de aanwezige DJ. Al met al mogen wij spreken van een zeer geslaagde sympathisantenavond, waarvoor dank richting Sporting Sittard en dank richting de organisatie. Op avonden als dit blijkt maar weer dat de slogan "SamenNaoVeure" ook echt van toepassing is bij deze mooie club!

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 9 12
12. FC Groningen 9 10
13. VVV-Venlo 9 9
14. PEC Zwolle 9 7
15. FC Emmen 9 7
16. ADO Den Haag 9 6
17. Fortuna Sittard 9 6
18. RKC Waalwijk 9 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS