17NOV2018  SYMPATHISANTENAVOND GROOT SUCCES

Vrijdagavond 16 november 2018 stond de sympathisantenavond op de agenda. Dit keer was de kantine van Sporting Sittard het decor van deze jaarlijks terugkerende avond. Aan de hand van de aanwezige Fortuna Officials, spelers en stafleden beleefden alle sympathisanten een informatieve, maar vooral ook een zeer gezellige avond.

De sympathisantenavond begon vrijdag met een rondleiding over het complex van Sporting Sittard, de plek waar de academy van Fortuna Sittard zijn trainingen afwerkt en waar nieuwe Fortuna talenten ontstaan. Na de rondleiding zette de avond zich voort in de kantine, die middels diverse versieringen was omgebouwd tot een ware Fortuna Sittard kantine.

De nieuwe algemeen directeur van Fortuna Sittard, Ivo Pfennings, mocht het startsein geven met een introductie over zijn nieuwe functie en over de bevindingen die hij heeft opgedaan in zijn eerste maand. Na deze introductie sloot RVC-lid Johnny Creemers aan en werd een korte presentatie gegeven over de toekomst van de sympathisanten vereniging en over de veranderingen die gaan plaatsvinden. Na deze presentatie was het woord aan de spelers en de stafleden, die diverse vragen op zich kregen afgevuurd. Hiermee kregen de sympathisanten een mooi inkijkje in de dagelijkse bezigheden van deze professionals en was er ook voldoende ruimte om de spelers en staf beter te leren kennen. 

Het officiële programma werd afgesloten met het afscheid van Gé Pfennings als bestuurslid van de sympathisanten vereniging. Na het dankwoord voor al zijn werkzaamheden, kreeg hij het prachtige Jubileumshirt in een mooie luxe verpakking overhandigd. Namens Fortuna Sittard willen wij Gé hierbij nogmaals van harte bedanken voor al het werk en alle moeite die hij de afgelopen jaren heeft gedaan voor de sympathisanten en daarmee ook voor de club.

De avond werd daarna voortgezet met een hapje, een drankje en de muziek van de aanwezige DJ. Al met al mogen wij spreken van een zeer geslaagde sympathisantenavond, waarvoor dank richting Sporting Sittard en dank richting de organisatie. Op avonden als dit blijkt maar weer dat de slogan "SamenNaoVeure" ook echt van toepassing is bij deze mooie club!

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
  • De arbitrage tegen Feyenoord: 1️⃣ Manschot 🚩 Bluemink 🚩 Langkamp 4️⃣ Pérez 📺 Gözübüyük en Hoekstra #️⃣ #SamenNaoVeure #FEYFOR
    11-dec-2018
  • 🆕 | KOOP NU JOUW HALVE SEIZOENKAART! 🎁 Bestel nog vóór 18 december jouw halve seizoenkaart en kom gratis naar…
    11-dec-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 15 20
9. VVV-Venlo 15 20
10. Fortuna Sittard 15 16
11. Willem II 15 16
12. ADO Den Haag 15 16
13. Excelsior 15 16
14. FC Groningen 15 14
15. PEC Zwolle 15 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS