01MEI2018  SUPPORTERS, SPONSOREN EN GEMEENTE SITTARD-GELEEN: BEDANKT! (ZIE OOK FOTO'S)

28 april 2018 zal de clubgeschiedenis ingaan als de dag waarop ons vlaggenschip na vele jaren eindelijk weer terugkeerde naar waar het hoort: de Eredivisie! Dat moest gevierd worden natuurlijk. En hoe! Uit de grond van ons hart: DANKJEWEL supporters, sponsoren en de gemeente Sittard-Geleen voor twee fantastische en onvergetelijke dagen feest!

Weergaloze supporters en trouwe sponsoren
"Tja, wat ik kan ik nog zeggen over onze weergaloze fans. Wij prijzen ons als club ontzettend gelukkig met onze supportersschare", zo stelt voorzitter Isitan Gun. "Ze volgen ons overal trouw, waar we ook gaan. Daar is menige andere BVO jaloers op. En als je ziet wat voor een fantastisch feest ze bouwen op het voorplein voor en na de wedstrijd afgelopen zaterdag. Dat was echt ongekend. Niet alleen de spelers en staf hebben daarvan intens genoten, maar ook het bestuur en de medewerkers van de club. Ik wil de fans ook een groot compliment maken voor de support tijdens de wedstrijd. Er was geen wanklank te horen, alleen aanhoudend gezang", zegt Gun lachend. "Prachtig toch? Hun gedrag was echt voorbeeldig. En ook dat mag wel eens gezegd worden!"

Fortuna Sittard wil ook haar sponsoren bedanken voor de trouwe support gedurende het gehele seizoen en de massale steun die wij in het promotieduel tegen Jong PSV mochten krijgen. "Jullie steun is van onschatbare waarde voor ons. Natuurlijk hopen wij jullie ook volgend seizoen in de Eredivisie weer te mogen begroeten. Ook dan maken we er weer een feest van", aldus de voorzitter.

Gemeente Sittard-Geleen
Een speciaal woord van dank gaan uit naar de burgemeester, wethouders, raadsleden en de betrokken ambtenaren van de gemeente Sittard-Geleen. "Zij ontvingen ons allerhartelijkst in het stadhuis. Verder boden zij ons de onvergetelijke huldiging op de markt aan, die uitmonde in een waar volksfeest. De gemeente had alles tot in de puntjes geregeld, zodat wij ons alleen maar op één ding hoefden te richten: feesten met onze fans. En dat is volgens mij vrij aardig gelukt", zegt Gun met een knipoog.  

Namens bestuur, spelers en staf en medewerkers van Fortuna Sittard nogmaals dank aan allen!

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
  • ‘Fortuna Sittard bijna veilig na zege op NAC Breda.’ Nog eens nagenieten? Het wedstrijdverslag is nu te lezen! 👇🏼…
    21-apr-2019
  • 📽 De man van beide treffers, Mark Diemers, nam na afloop plaats voor de camera. Bekijk het hele interview nu ➡️…
    21-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS