Heren

Supporters bedankt!

18 juni 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Supporters bedankt!
Bedankt Naamloos 1

Beste Fortuna Sittard-supporters,

Het seizoen 2022/2023 is officieel ten einde. Daarom wil ik -namens iedereen binnen de club- graag stilstaan bij het afgelopen seizoen en jullie bedanken voor de onvoorwaardelijke steun gedurende het afgelopen seizoen. Het was een bijzonder en bewogen jaar. Desondanks was er altijd een stabiele factor, namelijk onze trouwe achterban. Het afgelopen seizoen wisten jullie in groten getale het stadion te vinden. Jullie hebben ons aangemoedigd, ons geïnspireerd en jullie passie heeft ons op cruciale momenten de juiste richting in geduwd. Altijd en overal.

Het afgelopen seizoen gaat ook de boeken in als een onrustig seizoen op de Nederlandse velden, waarbij diverse incidenten plaatsvonden in verschillende stadions. Jullie hebben echter laten zien hoe het ook kan en daar zijn we jullie vanzelfsprekend ontzettend dankbaar voor. Een goed voorbeeld doet volgen, daarom hoop ik dat we deze positieve lijn met z'n allen kunnen doortrekken in het nieuwe seizoen. 

Met het nieuwe seizoen in zicht, ligt de focus intern alweer op het zesde jaar in de Eredivisie. En ook in het komende voetbaljaar zullen we door jullie aangemoedigd worden. In de eerste twee weken gingen ruim vijfduizend Fortuna Memberships over de toonbank en zijn we hard op weg naar het zetten van een clubrecord als het gaat om het aantal verkochte jaarkaarten. Het laat zien dat Fortuna leeft, iets wat mij als geboren en getogen Sittardenaar enorm trots maakt. 

Ik hoop dat we ook in het komende seizoen weer massaal met elkaar mooie herinneringen kunnen maken. Onze club beschikt over een rijke historie, maar samen met jullie hopen we hier nog mooie hoofdstukken aan toe te voegen. Dus laten we blijven juichen, zingen en onze kleuren met trots dragen.  

Nogmaals bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun dit seizoen en ik weet zeker dat we ook volgend seizoen weer op jullie kunnen rekenen!

Een geel-groene groet,
Ivo Pfennings