26APR2019  START VERKOOP SEIZOENKAART 2019/'20

Het rentreejaar van Fortuna Sittard in de Eredivisie was onvergetelijk. Het stond bol van spektakel, passie en vele memorabele voetbalflitsen. Samen met jullie maken we ook van het komende seizoen graag weer een fantastische voetbaljaargang. Wil jij je verzekeren van toegang tot alle competitiewedstrijden én genieten van de vele voordelen? Bestel dan vanaf 14.00 uur vanmiddag alvast je seizoenkaart 2019/2020 op www.fortuna1920.nl.

In het seizoen 2018/2019 konden onze jongens wederom rekenen op jullie geweldige support vanaf de tribunes. Mede dankzij jullie werd het Fortuna Sittard Stadion een plek waar geen enkele Eredivisie-club een gemakkelijke middag beleefde. Met jullie massale steun houden we dat ook komend seizoen weer zo!

Bestel gemakkelijk via www.fortuna1920.nl
Alle informatie over je seizoenkaart 2019/2020 vind je op www.fortuna1920.nl. Je leest er alles over de vele voordelen, tarieven, antwoorden op de meeste gestelde vragen en natuurlijk over onze fantastische seizoenkaartactie. Seizoenkaarthouders maken namelijk kans op het winnen van prachtige prijzen. De hoofdprijs is de ultieme droom van elke fan: met de selectie mee op trainingskamp! Wat je hiervoor moeten doen lees je op www.fortuna1920.nl.

Geniet van de vele voordelen
Al onze seizoenkaarthouders genieten van vele voordelen bij diverse bedrijven in de regio. Maar dat niet alleen. Je profiteert van circa 40% korting t.o.v. losse kaartverkoop, de zekerheid van een vaste plek op onze tribune en je maakt kans op mooie prijzen.

Had jij vorig jaar al een seizoenkaart en wil je deze verlengen? Dan ontvang je van ons een presentje om je te bedanken voor je steun en loyaliteit én je krijgt gratis toegang bij de eerste thuiswedstrijd in de TOTO KNVB Beker (tot de 1/8 finale).

Wijziging indeling stadion
Met ingang van seizoen 2019/2020 wijzigt de indeling van een aantal vakken in het Fortuna Sittard Stadion. Daardoor passen de prijzen van een stoel nóg beter bij de plek op de tribune ten opzichte van het veld. Dit heeft ertoe geleid dat Vak C, D, E en de Zuid-tribune worden opgesplitst en gaan beschikken over vaste stoelnummers. Zo is er voor iedere fan een  interessante en betaalbare zitplaats te vinden in het Fortuna Sittard Stadion. Voor meer informatie over de prijzen en indelingen, zie www.fortuna1920.nl.

Let op: had je in seizoen 2018/2019 een seizoenkaart op Vak D en wil je deze verlengen? Neem dan vóór 1 juni 2019 contact op met tickets@fortunasittard. Tot die datum kunnen wij jouw huidige stoel voor je reseveren.

Nieuw: bestel twee seizoenkaarten per MijnFortuna-account
Met ingang van het nieuwe seizoen is het mogelijk om twee seizoenkaarten per MijnFortuna-account te bestellen, zonder hiervoor extra informatie toe te voegen bij het bestelproces. Wil jij meer dan twee seizoenkaarten bestellen? Dan dien je in de winkelwagen de button "Koop voor een vriend" aan te vinken en de gevraagde gegevens in te vullen.

Vragen tijdens het bestellen?
Mocht je tijdens het bestelproces vragen hebben, kijk dan eerst op www.fortuna1920.nl bij de FAQ. Mocht je je verlengde of gekochte seizoenkaart willen wijzigen (vak, rij of stoel) dan wordt hier €10 voor in rekening gebracht óf het verschil in prijs per vak. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je op werkdagen bellen naar onze afdeling Ticketing via 046 - 411 34 40. Dan helpen wij jou graag verder zodat we volgend jaar weer op jullie massale steun kunnen rekenen.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X