20MAY2019  STADMEDIA WORDT DIAMOND BUSINESS PARTNER FORTUNA SITTARD

In januari 2019 wist Fortuna Sittard Stadmedia, specialist op het gebied van Off TV LED-boarding, tot het einde van seizoen 2018/2019 aan zich te binden als Gold Partner. Die samenwerking is beide partijen erg goed bevallen. Reden genoeg voor Stadmedia om zich ook komend seizoen weer te verbinden aan de Sittardse club, ditmaal zelfs als Diamond Business Partner.

Fortuna Sittard bevindt zich in een nog altijd groeiend gezelschap van profclubs die samenwerken met Stadmedia als het gaat om de verkoop van Off TV LED-boarding vóór de wedstrijd en tijdens de rust. Het bedrijf mag naast Fortuna Sittard ook FC Utrecht, Heracles, ADO Den Haag, VVV-Venlo en AZ tot haar clientèle rekenen. Voor directeur Bart de Boer was verlenging van de samenwerking een inkoppertje: “De afgelopen maanden waren voor ons een soort testperiode. Achteraf gezien een zeer geslaagde test! We passen daarom graag het motto ‘never change a winning team’ toe en hebben dan ook met veel plezier een nieuwe overeenkomst met Fortuna getekend voor seizoen 2019-2020.”

Namens Fortuna Sittard zijn Nick Verheijen en Jesse Smedts (Sales & Marketing) zeer tevreden met de hernieuwde samenwerking met Stadmedia. Verheijen: “Wij vinden het heel belangrijk dat onze partners op een prettige en correcte manier worden benaderd over de mogelijkheden van Off TV LED-boarding in ons stadion vóór de wedstrijd en tijdens de rust. Wij hebben inmiddels mogen ervaren dat we met Stadmedia een uiterst betrouwbare partner aan boord hebben. Smedts vult aan: “Wij zijn content dat we onze samenwerking in een uitgebreidere vorm hebben kunnen verlengen met Stadmedia. Zij ondersteunen ons bij het realiseren van onze doelstellingen op het gebied van Off TV LED-boarding en daarmee met het behalen van onze commerciële doelen.”

Stadmedia is opgericht in 2013, maar heeft toch al ruim 13 jaar ervaring in het verzorgen van acquisitie voor diverse exposure mogelijkheden, zoals Off TV LED-boarding, videowalls en billboards aan de buitenzijde van het stadion. Samen met hun partners maken zij van elke reclame-uiting een ware ‘eyecather’. Interesse in de producten en diensten van Stadmedia? Kijk dan op www.stadmedia.nl.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X