21JAN2019  STADMEDIA NIEUWE GOLD PARTNER FORTUNA SITTARD

Fortuna Sittard heeft een nieuwe Gold Partner aan zich weten te binden. Het Alkmaarse StadMedia gaat tot het einde van het seizoen Off TV LED boarding verkopen aan geïnteresseerde partijen. Zij gaan actief op zoek naar bedrijven die op de LED boarding willen adverteren vóór de wedstrijd en tijdens de rust. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om zich na dit seizoen voor langere tijd aan elkaar te verbinden.

Fortuna Sittard treed toe tot een snelgroeiend en goed gezelschap van profclubs die de samenwerking met StadMedia al zijn aangegaan op het gebied van Off TV LED boarding. Zo mogen zij naast Fortuna Sittard ook FC Utrecht, ADO Den Haag, VVV-Venlo, AZ en diverse clubs uit de Nederlandse eerste divisie tot hun klanten rekenen. “Het gevoel bij StadMedia was vanaf het eerste moment positief”, laat Nick Verheijen (Marketing & Sales) namens Fortuna Sittard weten. “Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan.” Zijn collega Jesse Smedts vult aan: “De samenwerking met Stadmedia komt precies op het goede moment. De inzet van Off TV LED Boarding is een logisch gevolg van de stappen die we als organisatie op dit moment maken.”

Ook Bart de Boer (eigenaar StadMedia) kijkt uit naar de samenwerking: ''We zijn heel enthousiast over de samenwerking. Fortuna Sittard is als Limburgse club een prachtige aanvulling naast de andere Eredivisieclubs waar wij mee samenwerken. Samen Nao Veure!’’

StadMedia is opgericht in 2013, maar heeft toch al ruim 13 jaar ervaring in het verzorgen van acquisitie voor diverse exposure mogelijkheden, zoals Off TV LED boarding, videowalls en billboards aan de buitenzijde van het stadion. Samen met hun partners maken zij van elke reclame-uiting een ware ‘eyecatcher’. Interesse in de producten en diensten van StadMedia? Kijk dan op www.stadmedia.nl.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS