26JUL2019  STADION UITZENDEN NIEUWE GOLD BUSINESS PARTNER

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Stadion Uitzenden toetreden als Gold Business Partner van Fortuna Sittard. Het uitzendbureau – met meerdere vestigingen in Limburg – trad in de loop van het vorige seizoen toe tot de businessclub en intensiveert nu de samenwerking.

Operationeel directeur Stadion Uitzenden, Bas Weijman, is blij met de samenwerking en kijkt uit naar een nieuw Eredivisie seizoen: ''Fortuna is de club waar ik al als kleine jongen samen met mijn vader naar ging kijken. Dat wij nu jaren later als sponsor kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van de ambities van deze club is fantastisch. Net als Fortuna zijn wij een groeiende en ambitieuze organisatie en er zijn dus vele raakvlakken tussen beide''.

Ook account manager Jesse Smedts is verheugd met de verlenging. ''Stadion Uitzenden heeft vorig jaar een half seizoen kunnen genieten van onze hospitality mogelijkheden. Het is mooi om te zien dat deze organisatie enthousiast is over de samenwerking en de meerwaarde van een partnership ervaart''.

Met vestigingen in Sittard, Weert, Venlo, Maastricht, Roermond en Kerkrade bestrijkt Stadion Uitzenden heel Limburg. Haar specialistische vakkennis en persoonlijke begeleiding zijn voor zowel flexwerkers als opdrachtgevers van groot belang. Een uitzendbureau dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een betrouwbare dienstverlener. Succesvol door haar lokale aanpak, nuchterheid en professionaliteit.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS