19MAR2019  SPELERS FORTUNA SITTARD VERZORGEN CLINICS VOOR JEUGD VOETBALPUUR PARTNERCLUBS

Fortuna Sittard werkt nauw samen met een groot aantal amateurclubs in de regio. Maandagavond gingen de selectiespelers naar de accommodaties van een groot aantal partnerverenigingen om de jeugd te trainen en een leuke voetbalavond te bezorgen. De jeugd reageerde enthousiast en deed volop mee, na afloop van de clinic ging men op de foto en werden handtekeningen uitgedeeld.

Roland Hintzen is als MVO-coördinator van Fortuna Sittard nauw betrokken bij de samenwerking met de amateurclubs: "We willen als betaald voetbal organisatie de verenigingen een aantal voordelen bieden. Men kan bijvoorbeeld een aantal keer per jaar naar de wedstrijden komen kijken, bovendien organiseren we onder meer in april een avond voor de kaderleden van de clubs. Ook de clinic tour is een vorm van samenwerking waarmee we willen laten zien dat Fortuna Sittard waarde hecht aan een goede band met de clubs in de regio.”

In totaal 24 clubs hebben zich inmiddels aangesloten bij de VoetbalPuur samenwerking. Het betreft uiteraard clubs uit de Westelijke Mijnstreek, zoals Geleen Zuid, DVO, OVCS (zie foto's) en VV Sittard. Maar ook bijvoorbeeld SC Susteren en clubs als Hebes (Heel/Beegden) en Horn uit Midden-Limburg zijn inmiddels van de partij.  Hintzen: "Maar ook verenigingen in de Duitse grensregio weten ons te vinden. SC Gangelt en fusieclub SC Selfkant zijn al meer dan een jaar actief binnen de Voetbal puur samenwerking.”

Wil je meer informatie over het VoetbalPuur pakket? Stuur dan een mail naar MVO@fortunasittard.nl.

Vervolg clinic tour
Maandag 25 maart wordt de clinictour vervolgd. Spelers van Fortuna Sittard zijn dan onder meer te gast bij DVO en VV Sittard, Conventus’03, Gangelt en Slekker Boys. Op alle accommodaties wordt om 18.15 uur gestart.

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X