05APR2019  SPEEL MEE MET LUCKYSEAT, WIN PRIJZEN EN STEUN DE FORTUNA SITTARD ACADEMY!

Vanaf vandaag kun jij bij Fortuna Sittard meespelen met de LuckySeat loterij. Jouw kans om mooie prijzen te winnen. En door mee te spelen steun je de levensader van onze prachtige club: De Fortuna Sittard Academy. Nieuwsgierig naar hoe je kunt meespelen voor maar €4 per lot? Lees dan snel verder.

Opbrengsten voor Fortuna Sittard Academy
Wie wil dat nou niet: kans maken op geweldige prijzen en tegelijkertijd ook nog eens de Fortuna Sittard Academy steunen. Met de opbrengsten van onze eigen LuckySeat loterij kunnen we projecten ondersteunen en zo een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de Academy en onze jong(st)e talenten. Wij kunnen deze loterij organiseren dankzij onze partner Stadia Connect én kersvers partner en loterij-organisator LuckySeat.

Wat kun je winnen
Speel mee en maak kans op één van de vele prijzen, zoals een VIP-arrangement, seizoenkaarten, Fortuna-merchandise, waardebonnen en nog véél meer! Voor het gehele prijzenpakket verwijzen wij jou graag naar luckyseat.fortunasittard.nl

Hoe werkt het?
Elke trekking is gekoppeld aan één van de resterende thuiswedstrijden van Fortuna Sittard. De trekkingen zijn op 13 april (VVV-venlo), 21 april (NAC Breda) en 28 april (Feyenoord) 2019. Je kunt voor elke trekking maximaal 5 loten kopen. Tijdens elke trekking is het complete prijzenpakket beschikbaar. Dus meedoen aan alle ronden kan zeker lonen!

Zo speel je mee
Ben jij 18 jaar of ouder, dan kun je voor €4 per lot al meespelen met de Fortuna Sittard LuckySeat loterij. Koop je lot(en) makkelijk en snel online via luckyseat.fortunasittard.nl. Meld je aan met jouw MijnFortuna account of registreer je op de pagina van onze nieuwe loterij. Geef aan hoeveel loten je per trekking wil bestellen en je doet al mee! Kun je niet wachten, dan kun je ook alvast voor de tweede en derde trekking je loten bestellen.

Namens de Fortuna Sittard Academy alvast bedankt. En veel geluk toegewenst natuurlijk! Speel bewust 18+

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X