08DEC2017  SPARR FINANCE NIEUWE SHIRTSPONSOR FORTUNA SITTARD

Als Fortuna Sittard vrijdagavond aantreedt tegen RKC Waalwijk, doet het dit met een nieuwe shirtsponsor. De naam van Sparr Finance prijkt per direct op zowel de voor- als achterkant van het Fortuna-shirt. Met het vastleggen van Sparr Finance zet de club, daags na het transfernieuws omtrent aanvoerder Perr Schuurs, opnieuw een fantastische stap voorwaarts. 

De Zuid-Hollandse onderneming behoort toe aan John Sparreboom (47) en Jurjen Bron (42) en is gevestigd in Dordrecht. Sparr Finance helpt MKB-bedrijven met groei door werkkapitaal en wil via Fortuna in Limburg, maar zeker ook op landelijk niveau naamsbekendheid genereren. Sparreboom: “De groei die Fortuna maakt is ook ons niet ontgaan en dat maakte het interessant om nu in te stappen. Deze club is net zo ambitieus als wij zijn en ik weet zeker dat we elkaar kunnen helpen in het verder doorgroeien.” “We hebben een overeenkomst getekend voor onbepaalde tijd”, vult Ron Quaedvlieg, Raad van Bestuur, Sparreboom aan. “We gaan uit van een langdurige samenwerking. Sparr Finance wordt niet alleen sponsor van Fortuna, maar net zo zeer een partner om commerciële resultaten mee te boeken. Bovendien kunnen we onze netwerken met elkaar verbinden.”

Met de komst van Sparr Finance verdwijnt hoofdsponsor City Resort - het vroegere Fitland - van het shirt. Een partnership dat in de zomer van 2010 het levenslicht zag en in juni 2018 eindigt. Mede door toedoen van het sport- en wellness resort slaagde de club erin het hoofd boven water te houden gedurende een aantal moeilijke jaren. “En dat is niemand binnen de club vergeten”, benadrukt Quaedvlieg. “Van beide kanten is er nog steeds een goed gevoel. Dat illustreert de geste van City Resort om plaats te maken voor een nieuwe partij heel duidelijk. Zij laten ons het momentum dat we hebben ten volle benutten en gunnen ons dit verse bloed. Een hoofdsponsor met zo’n groot hart kom je niet snel tegen.”

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Stap 1. Maak je vriend(in) warm voor een seizoenkaart bij Fortuna Sittard. 🔥 Stap 2. Laat je vriend(in) een seizoe…
    21-May-2019
  • Maak jij al kans op vette prijzen? Voor elke supporter die jij vóór 1 juni 2019 aandraagt ontvang je een tip. D…
    21-May-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X