08DEC2017  SPARR FINANCE NIEUWE SHIRTSPONSOR FORTUNA SITTARD

Als Fortuna Sittard vrijdagavond aantreedt tegen RKC Waalwijk, doet het dit met een nieuwe shirtsponsor. De naam van Sparr Finance prijkt per direct op zowel de voor- als achterkant van het Fortuna-shirt. Met het vastleggen van Sparr Finance zet de club, daags na het transfernieuws omtrent aanvoerder Perr Schuurs, opnieuw een fantastische stap voorwaarts. 

De Zuid-Hollandse onderneming behoort toe aan John Sparreboom (47) en Jurjen Bron (42) en is gevestigd in Dordrecht. Sparr Finance helpt MKB-bedrijven met groei door werkkapitaal en wil via Fortuna in Limburg, maar zeker ook op landelijk niveau naamsbekendheid genereren. Sparreboom: “De groei die Fortuna maakt is ook ons niet ontgaan en dat maakte het interessant om nu in te stappen. Deze club is net zo ambitieus als wij zijn en ik weet zeker dat we elkaar kunnen helpen in het verder doorgroeien.” “We hebben een overeenkomst getekend voor onbepaalde tijd”, vult Ron Quaedvlieg, Raad van Bestuur, Sparreboom aan. “We gaan uit van een langdurige samenwerking. Sparr Finance wordt niet alleen sponsor van Fortuna, maar net zo zeer een partner om commerciële resultaten mee te boeken. Bovendien kunnen we onze netwerken met elkaar verbinden.”

Met de komst van Sparr Finance verdwijnt hoofdsponsor City Resort - het vroegere Fitland - van het shirt. Een partnership dat in de zomer van 2010 het levenslicht zag en in juni 2018 eindigt. Mede door toedoen van het sport- en wellness resort slaagde de club erin het hoofd boven water te houden gedurende een aantal moeilijke jaren. “En dat is niemand binnen de club vergeten”, benadrukt Quaedvlieg. “Van beide kanten is er nog steeds een goed gevoel. Dat illustreert de geste van City Resort om plaats te maken voor een nieuwe partij heel duidelijk. Zij laten ons het momentum dat we hebben ten volle benutten en gunnen ons dit verse bloed. Een hoofdsponsor met zo’n groot hart kom je niet snel tegen.”

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
VR 01
03
AZ - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 16 20
9. VVV-Venlo 16 20
10. Fortuna Sittard 16 19
11. ADO Den Haag 16 19
12. FC Emmen 16 17
13. Willem II 16 16
14. Excelsior 16 16
15. PEC Zwolle 16 15
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS