08DEC2017  SPARR FINANCE NIEUWE SHIRTSPONSOR FORTUNA SITTARD

Als Fortuna Sittard vrijdagavond aantreedt tegen RKC Waalwijk, doet het dit met een nieuwe shirtsponsor. De naam van Sparr Finance prijkt per direct op zowel de voor- als achterkant van het Fortuna-shirt. Met het vastleggen van Sparr Finance zet de club, daags na het transfernieuws omtrent aanvoerder Perr Schuurs, opnieuw een fantastische stap voorwaarts. 

De Zuid-Hollandse onderneming behoort toe aan John Sparreboom (47) en Jurjen Bron (42) en is gevestigd in Dordrecht. Sparr Finance helpt MKB-bedrijven met groei door werkkapitaal en wil via Fortuna in Limburg, maar zeker ook op landelijk niveau naamsbekendheid genereren. Sparreboom: “De groei die Fortuna maakt is ook ons niet ontgaan en dat maakte het interessant om nu in te stappen. Deze club is net zo ambitieus als wij zijn en ik weet zeker dat we elkaar kunnen helpen in het verder doorgroeien.” “We hebben een overeenkomst getekend voor onbepaalde tijd”, vult Ron Quaedvlieg, Raad van Bestuur, Sparreboom aan. “We gaan uit van een langdurige samenwerking. Sparr Finance wordt niet alleen sponsor van Fortuna, maar net zo zeer een partner om commerciële resultaten mee te boeken. Bovendien kunnen we onze netwerken met elkaar verbinden.”

Met de komst van Sparr Finance verdwijnt hoofdsponsor City Resort - het vroegere Fitland - van het shirt. Een partnership dat in de zomer van 2010 het levenslicht zag en in juni 2018 eindigt. Mede door toedoen van het sport- en wellness resort slaagde de club erin het hoofd boven water te houden gedurende een aantal moeilijke jaren. “En dat is niemand binnen de club vergeten”, benadrukt Quaedvlieg. “Van beide kanten is er nog steeds een goed gevoel. Dat illustreert de geste van City Resort om plaats te maken voor een nieuwe partij heel duidelijk. Zij laten ons het momentum dat we hebben ten volle benutten en gunnen ons dit verse bloed. Een hoofdsponsor met zo’n groot hart kom je niet snel tegen.”

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
  • 📆 Zaterdag 23 februari staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma thuis tegen SC Heerenveen. 💪 De j…
    18-feb-2019
  • EINDSTAND | Jong Fortuna Sittard gaat met 6-0 onderuit tegen een sterk FC Emmen. De wedstrijd werd uitgespeeld met…
    18-feb-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS