28JUN2019  SKYBOX 24 VERLENGT CONTRACT MET DRIE JAAR

Ron Salvino, initiatiefnemer Skybox 24, heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een vernieuwd contract voor skybox 24. De skybox staat bekend om de vele maatschappelijke activiteiten die zij ondersteunen en uiteraard de bekende ballenactie. De club is dan ook ontzettend blij dat het Skybox 24 voor de komende drie jaar aan zich heeft weten te binden.

Ron Salvino is al jaren een bekend en vertrouwd gezicht van de club en zet zich op diverse manieren in voor Fortuna Sittard. De meest bekende actie is de ballenactie waardoor er iedere wedstrijd minimaal 50 supporters met een mooie bal naar huis gaan

Daarnaast zet Ron zich, samen met de bedrijven uit Skybox 24, in voor diverse maatschappelijke projecten. Hierbij kan gedacht worden aan ondersteuning van het G-elftal, kleinigheidjes voor de line-up kinderen en voor kinderen in het ziekenhuis. Op deze manier draagt Skybox 24 bij aan het positieve imago van de club, waar het erg trots op is.

Ivo Pfennings is dan ook zeer blij met het langdurige contract. "Met Skybox 24 heeft Fortuna Sittard een geweldige partner aan zich gebonden. Naast het feit dat zij de komende drie jaar een skybox bij ons afnemen, zorgen zijn met de diverse nevenactiviteiten voor een leuke sfeer en dragen zij bij aan een positief maatschappelijk imago."

Ook Ron Salvino is erg blij met de verlenging van skybox 24: "Ik vind het prachtig om de ontwikkelingen bij de club te zien en ik ben blij dat wij hier met Skybox 24 een onderdeel van mogen uitmaken. Ik kijk iedere keer weer uit naar een thuiswedstrijd om er met iedereen een gezellig feest van te maken." 

Fortuna Sittard bedankt alle bedrijven binnen Skybox 24 voor het vertrouwen en wenst jullie een prachtig, gezellig en spannend seizoen toe!

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS