15MAY2019  SIMAC TROTSE WEDSTRIJDPARTNER TIJDENS FORTUNA SITTARD - FEYENOORD

Op woensdag 15 mei om 19.30 uur spelen we alweer de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Feyenoord. Het Eredivisieschap is ook voor het komende seizoen veilig gesteld. De mannen van scheidend hoofdtrainer René Eijer gaan echter zeker niet achterover leunen. Zij gaan er nog één keer vol tegenaan om de Rotterdammers wederom drie punten afhandig te maken. Onze partner Simac is voor deze wedstrijd de trotse wedstrijdpartner.

Simac is een van onze recentste aanwinsten als partner. De naam van het Brabantse bedrijf zal daarom misschien nog niet bij iedereen meteen bekend in de oren klinken. Het IT-bedrijf zetelt met haar hoofdkantoor in Veldhoven en heeft daarnaast vestigingen door het hele land. Eén van die vestigingen bevindt zich vlakbij in Heerlen. Het wedstrijdsponsorschap is een mooie gelegenheid om onze partner Simac eens goed aan je voor te stellen.

Teamspirit
Een technologiebedrijf met een focus op ICT-toepassingen: dat is een korte omschrijving van Simac. Bij Simac werken hoofdzakelijk mensen die bezeten zijn van technologie, daar alles van willen weten. Er mee opstaan en weer mee naar bed gaan. En die liefde voor technologie delen ze graag met anderen. Door intensief samen te werken met collega’s, met klanten, met leveranciers. Bij Simac zijn ze ervan overtuigd dat werken in teamverband, gekoppeld aan de focus op technologie, leidt tot de beste resultaten. Die teamspirit levert in ieder geval hoge waarderingen op van de klanten. 

Echt familiebedrijf
Die bijzondere cultuur binnen Simac heeft veel te maken met het feit dat het een echt familiebedrijf is. Mac van Schagen startte het bedrijf bijna een halve eeuw geleden, zijn zoon Eric is de huidige directeur en inmiddels is de derde generatie actief binnen Simac. Ondanks dat er nu  ruim duizend mensen werken, verdeeld over de Benelux, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland en Engeland, heerst bij Simac nog steeds de sfeer van een kleiner bedrijf met korte lijnen en een hoge mate van collegialiteit. Niet voor niets is het bedrijf verdeeld in veertien afzonderlijke bedrijven. Op die manier creëert Simac veel flexibiliteit en een hoge betrokkenheid terwijl iedereen profiteert van het grotere geheel.

Actief in alle branches
Elk Simac-bedrijf heeft een eigen specialiteit. De meesten op het gebied van ICT, informatie- en communicatietechnologie. Voor, meestal grotere, bedrijven ontwerpt, bouwt, beheert en beveiligt Simac computernetwerken, automatiseren ze winkels, verbeteren processen in de zorg, voorzien scholen van presentiesystemen, bouwen hightech automatische inspectiesystemen, leveren alles op het gebied van glasvezelverbindingen, bieden oplossingen voor digitaal factureren, voorzien printers van pay-per-use-toepassingen, ontwikkelen e-learning, ondersteunen gemeentes in het WMO-proces en ga zo maar door. Er is bijna geen branche te noemen waar je de oplossingen van Simac niet tegenkomt.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS