08AUG2019  SIMAC TROTSE DIAMOND BUSINESS PARTNER

Met trots kan Fortuna Sittard melden dat de samenwerking met Simac wordt uitgebreid. De komende drie jaar zal Simac Diamond Business Partner zijn, daarmee treedt het bedrijf toe tot het hoogste segment businesspartners.

Simac uit Veldhoven is een technologiebedrijf dat voornamelijk actief is in de Benelux en Midden-Europa. Het bedrijf levert en onderhoudt hoogwaardige technologie bij middelgrote en grote organisaties met een focus op IT-oplossingen. Simac wordt gevormd door een diversiteit aan werkmaatschappijen. Maar het merk Simac is meer dan de som van de Simac-bedrijven. Twee factoren zijn daarin kenmerkend. De passie voor techniek én de kenmerkende cultuur van een familiebedrijf.

Diezelfde passie vond Simac terug bij Fortuna Sittard, halverwege het seizoen 2018-2019 stapte men in als sponsor. De samenwerking beviel van beide kanten dusdanig goed dat Simac vanaf dit seizoen trotse skybox-houder wordt. Daarbij zullen ook de beide dug-outs volledig bedrukt worden in Simac-design en zal Simac toetreden als Diamond Business Partner. Algemeen directeur van Fortuna Sittard Ivo Pfennings is trots op de samenwerking met Simac: “Simac is een energiek en innoverend bedrijf dat investeert in de nieuwste technologiën en inzet op samenwerking. Wij zijn dan ook verheugd dat Simac onze langdurige samenwerking verder wil uitbreiden.”

Ook Eric van Schagen, CEO en eigenaar van Simac, kijkt uit naar de samenwerking met Fortuna Sittard: “Afgelopen halfjaar hebben we kennis gemaakt met de club en de samenwerking is prima bevallen. Graag zetten we nu gezamenlijk een stap extra. Met de skybox hebben we een mooie plek om onze gasten te ontvangen en met het Simac-logo op de dug-out werken we verder aan het vergroten van de naamsbekendheid van ons bedrijf.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Afgelopen in Tilburg. Jong verliest met 2-1 van de Brabanders.
    16-Sep-2019
  • Het is rust in Tilburg, waar Fortuna Sittard sterker voor de dag komt. Het scorebord toont een ander beeld. Antwoo…
    16-Sep-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. FC Emmen 6 3
17. Fortuna Sittard 5 2
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X