08AUG2019  SIMAC TROTSE DIAMOND BUSINESS PARTNER

Met trots kan Fortuna Sittard melden dat de samenwerking met Simac wordt uitgebreid. De komende drie jaar zal Simac Diamond Business Partner zijn, daarmee treedt het bedrijf toe tot het hoogste segment businesspartners.

Simac uit Veldhoven is een technologiebedrijf dat voornamelijk actief is in de Benelux en Midden-Europa. Het bedrijf levert en onderhoudt hoogwaardige technologie bij middelgrote en grote organisaties met een focus op IT-oplossingen. Simac wordt gevormd door een diversiteit aan werkmaatschappijen. Maar het merk Simac is meer dan de som van de Simac-bedrijven. Twee factoren zijn daarin kenmerkend. De passie voor techniek én de kenmerkende cultuur van een familiebedrijf.

Diezelfde passie vond Simac terug bij Fortuna Sittard, halverwege het seizoen 2018-2019 stapte men in als sponsor. De samenwerking beviel van beide kanten dusdanig goed dat Simac vanaf dit seizoen trotse skybox-houder wordt. Daarbij zullen ook de beide dug-outs volledig bedrukt worden in Simac-design en zal Simac toetreden als Diamond Business Partner. Algemeen directeur van Fortuna Sittard Ivo Pfennings is trots op de samenwerking met Simac: “Simac is een energiek en innoverend bedrijf dat investeert in de nieuwste technologiën en inzet op samenwerking. Wij zijn dan ook verheugd dat Simac onze langdurige samenwerking verder wil uitbreiden.”

Ook Eric van Schagen, CEO en eigenaar van Simac, kijkt uit naar de samenwerking met Fortuna Sittard: “Afgelopen halfjaar hebben we kennis gemaakt met de club en de samenwerking is prima bevallen. Graag zetten we nu gezamenlijk een stap extra. Met de skybox hebben we een mooie plek om onze gasten te ontvangen en met het Simac-logo op de dug-out werken we verder aan het vergroten van de naamsbekendheid van ons bedrijf.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS