30JAN2019  SIMAC KIEST VOOR FORTUNA SITTARD

De commerciële afdeling van Fortuna Sittard mag wederom een nieuwe sponsor verwelkomen. IT-gigant Simac is vanaf heden Gold Partner van de club. Helemaal onbekend is het bedrijf echter niet voor Fortuna Sittard. Mark Drost, managing partner bij het door Simac overgenomen Aranea Consulting (dat eveneens Business partner geworden is), is immers al vele jaren een vertrouwd gezicht in het Fortuna Sittard Stadion.

Ivo Pfennings, algemeen directeur van Fortuna Sittard, is tevreden met het binden van opnieuw een Gold Partner: ‘’Dat ook Simac toegevoegde waarde ziet in een samenwerking met Fortuna Sittard is een teken dat we op de goede weg zijn. Ik ben trots op het feit dat we wederom een grote partner aan ons netwerk kunnen toevoegen!’’.

Voor Mark Drost is de keuze voor het partnership met Fortuna Sittard vooral een hele logische: “Technologie speelt dagelijks de hoofdrol bij Simac. Niet vreemd natuurlijk voor een IT-bedrijf. Wat ons bijzonder maakt is het streven naar oplossingen in teamverband. Alleen samen bereik je de beste resultaten. Samen met de klant, samen met collega’s, samen met partners. We noemen dat Teamnology. Eigenlijk zien we bij Fortuna Sittard hetzelfde. Een goede teamspirit, niet alleen op het veld maar ook daar omheen, zorgt voor successen. Daarbij is het belangrijk dat de randvoorwaarden, de ‘technologie’, goed zijn ingevuld. En ook dat herkennen we bij Fortuna Sittard. Kortom, we passen bij elkaar. En dat bekrachtigen we graag met deze sponsorovereenkomst.”

Simac is een technologiebedrijf dat voornamelijk actief is in de Benelux en in Midden-Europa. Zij leveren en onderhouden bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. Hun oplossingen zijn te verdelen over de categorieën Information Technology en Smart Technology. In totaal werken er bij Simac ruim 1100 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.

Op de foto v.l.n.r. Mark Drost, Ivo Pfennings en Eric van Schagen (CEO Simac Techniek N.V.)

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS