30JAN2019  SIMAC KIEST VOOR FORTUNA SITTARD

De commerciële afdeling van Fortuna Sittard mag wederom een nieuwe sponsor verwelkomen. IT-gigant Simac is vanaf heden Gold Partner van de club. Helemaal onbekend is het bedrijf echter niet voor Fortuna Sittard. Mark Drost, managing partner bij het door Simac overgenomen Aranea Consulting (dat eveneens Business partner geworden is), is immers al vele jaren een vertrouwd gezicht in het Fortuna Sittard Stadion.

Ivo Pfennings, algemeen directeur van Fortuna Sittard, is tevreden met het binden van opnieuw een Gold Partner: ‘’Dat ook Simac toegevoegde waarde ziet in een samenwerking met Fortuna Sittard is een teken dat we op de goede weg zijn. Ik ben trots op het feit dat we wederom een grote partner aan ons netwerk kunnen toevoegen!’’.

Voor Mark Drost is de keuze voor het partnership met Fortuna Sittard vooral een hele logische: “Technologie speelt dagelijks de hoofdrol bij Simac. Niet vreemd natuurlijk voor een IT-bedrijf. Wat ons bijzonder maakt is het streven naar oplossingen in teamverband. Alleen samen bereik je de beste resultaten. Samen met de klant, samen met collega’s, samen met partners. We noemen dat Teamnology. Eigenlijk zien we bij Fortuna Sittard hetzelfde. Een goede teamspirit, niet alleen op het veld maar ook daar omheen, zorgt voor successen. Daarbij is het belangrijk dat de randvoorwaarden, de ‘technologie’, goed zijn ingevuld. En ook dat herkennen we bij Fortuna Sittard. Kortom, we passen bij elkaar. En dat bekrachtigen we graag met deze sponsorovereenkomst.”

Simac is een technologiebedrijf dat voornamelijk actief is in de Benelux en in Midden-Europa. Zij leveren en onderhouden bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. Hun oplossingen zijn te verdelen over de categorieën Information Technology en Smart Technology. In totaal werken er bij Simac ruim 1100 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.

Op de foto v.l.n.r. Mark Drost, Ivo Pfennings en Eric van Schagen (CEO Simac Techniek N.V.)

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS