04JAN2018  SERVISCHE JEUGDINTERNATIONAL TEKENT IN SITTARD

Fortuna Sittard heeft zich per direct verzekerd van de diensten van Lazar Kojic. De Servische jeugdinternational komt transfervrij over van FK Brodarac. Hij tekende vandaag een contract dat hem voor de komende 4,5 jaren aan Fortuna bindt.

De 18-jarige Kojic speelde in de jeugd van Rode Ster Belgrado en FK Brodarac. Daarnaast verdedigde hij de eer van zijn land in ruim twintig wedstrijden voor Servië Onder 18 en Onder 19.  De talentvolle middenvelder werkte in november en december een oefenstage af in Sittard. Daarin heeft hij het technisch hart van de club weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Voorzitter Isitan Gün over de nieuwste aanwinst: “We zijn blij en trots dat we wederom een international aan ons hebben weten te binden. Lazar is een jonge, fanatieke en veelbelovende speler. We zijn ervan overtuigd dat hij van grote waarde zal zijn voor Fortuna.”

Voor de 18-jarige Kojic voelt Fortuna Sittard als een grote familie. “Vanaf het eerste moment dat ik hier kwam leek het alsof ik hier al heel lang rondloop. Iedereen gaf me meteen het gevoel dat ik deel uitmaak van de familie. Vooraf had ik al veel goede dingen gehoord over de club, de spelers, de staf en hun prestaties tot nu toe. Maar ook over de fantastische fans en de sfeer die zij brengen. Ik hou daarvan! Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we die successen voortzetten en om zo nog meer mensen naar het stadion te trekken. Mijn dank gaat ook uit naar mijn vriendin, familie en vrienden. Zonder hun steun had ik dit nooit kunnen bereiken!

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Stap 1. Maak je vriend(in) warm voor een seizoenkaart bij Fortuna Sittard. 🔥 Stap 2. Laat je vriend(in) een seizoe…
    21-May-2019
  • Maak jij al kans op vette prijzen? Voor elke supporter die jij vóór 1 juni 2019 aandraagt ontvang je een tip. D…
    21-May-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X