25MEI2018  SEMEDO KIEST BEWUST VOOR LANGER VERBLIJF IN SITTARD

Zijn naam werd in de media gelinkt aan verschillende Nederlandse en buitenlandse clubs: Lisandro Semedo. De technisch begaafde en begeerde Portugees is echter allerminst van plan te verkassen. Eerder vandaag tekende Semedo namelijk een contract dat hem voor vier jaar bindt aan Fortuna Sittard, dat bij huur al een optie tot koop had afgedwongen. De 22-jarige Gouden Stier winnaar (beste speler) kiest dus bewust voor een langer verblijf bij ‘zijn’ Fortuna Sittard.

Voorzitter Isitan Gün laat namens de club weten dat hij behoorlijk in zijn nopjes is met het verlengde verblijf van Semedo: “We zijn ontzettend blij dat we de beste speler van de Jupiler League voor langere tijd aan ons hebben weten te binden. Zijn bijdrage aan de promotie was enorm, met vele prachtige assists en 15 doelpunten. Iedereen binnen de club is ervan overtuigd: ook in de Eredivisie gaat hij een belangrijke bijdrage leveren. Hij heeft bewust voor ons gekozen, voor een club op de weg naar boven. Daar wil hij voor langere tijd deel van uitmaken. Wij wensen hem dan ook veel succes toe voor het nieuwe seizoen. Maar eerst mag hij gaan genieten van een welverdiende vakantie natuurlijk.”

Familie-mens Semedo kiest heel bewust voor een langer verblijf in Sittard: “Ik hou van deze club, van deze stad en van onze fans! Het voelt als familie voor me. Een familie die me al vanaf het eerste moment heeft gesteund. Bij die familie wil ik graag blijven, zeker nu we de Eredivisie in gaan. Ik wil de fans ook in de Eredivisie weer blij maken met mijn spel en skills. Vorig jaar lieten we zien dat onze teampirit fantastisch was. Dat is onze kracht. Ik weet zeker dat we als team ook komend seizoen veel kunnen bereiken, want we willen allemaal hetzelfde: knallen en erin blijven!”

Semedo kwam in de zomer van 2017 als huurling over van Apollon Limasol, dat uitkomt in de Cypriotische A Divizion. Daarvoor speelde hij nog bij Reading FC en doorliep hij de prestigieuze jeugdopleiding van Sporting Clube de Portugal. Zijn landskleuren mocht hij verdedigen in Portugal Onder 16, 17 en 18.

@FORTUNASITTARD
  • De arbitrage tegen Feyenoord: 1️⃣ Manschot 🚩 Bluemink 🚩 Langkamp 4️⃣ Pérez 📺 Gözübüyük en Hoekstra #️⃣ #SamenNaoVeure #FEYFOR
    11-dec-2018
  • 🆕 | KOOP NU JOUW HALVE SEIZOENKAART! 🎁 Bestel nog vóór 18 december jouw halve seizoenkaart en kom gratis naar…
    11-dec-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 15 20
9. VVV-Venlo 15 20
10. Fortuna Sittard 15 16
11. Willem II 15 16
12. ADO Den Haag 15 16
13. Excelsior 15 16
14. FC Groningen 15 14
15. PEC Zwolle 15 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS