25MEI2018  SEMEDO KIEST BEWUST VOOR LANGER VERBLIJF IN SITTARD

Zijn naam werd in de media gelinkt aan verschillende Nederlandse en buitenlandse clubs: Lisandro Semedo. De technisch begaafde en begeerde Portugees is echter allerminst van plan te verkassen. Eerder vandaag tekende Semedo namelijk een contract dat hem voor vier jaar bindt aan Fortuna Sittard, dat bij huur al een optie tot koop had afgedwongen. De 22-jarige Gouden Stier winnaar (beste speler) kiest dus bewust voor een langer verblijf bij ‘zijn’ Fortuna Sittard.

Voorzitter Isitan Gün laat namens de club weten dat hij behoorlijk in zijn nopjes is met het verlengde verblijf van Semedo: “We zijn ontzettend blij dat we de beste speler van de Jupiler League voor langere tijd aan ons hebben weten te binden. Zijn bijdrage aan de promotie was enorm, met vele prachtige assists en 15 doelpunten. Iedereen binnen de club is ervan overtuigd: ook in de Eredivisie gaat hij een belangrijke bijdrage leveren. Hij heeft bewust voor ons gekozen, voor een club op de weg naar boven. Daar wil hij voor langere tijd deel van uitmaken. Wij wensen hem dan ook veel succes toe voor het nieuwe seizoen. Maar eerst mag hij gaan genieten van een welverdiende vakantie natuurlijk.”

Familie-mens Semedo kiest heel bewust voor een langer verblijf in Sittard: “Ik hou van deze club, van deze stad en van onze fans! Het voelt als familie voor me. Een familie die me al vanaf het eerste moment heeft gesteund. Bij die familie wil ik graag blijven, zeker nu we de Eredivisie in gaan. Ik wil de fans ook in de Eredivisie weer blij maken met mijn spel en skills. Vorig jaar lieten we zien dat onze teampirit fantastisch was. Dat is onze kracht. Ik weet zeker dat we als team ook komend seizoen veel kunnen bereiken, want we willen allemaal hetzelfde: knallen en erin blijven!”

Semedo kwam in de zomer van 2017 als huurling over van Apollon Limasol, dat uitkomt in de Cypriotische A Divizion. Daarvoor speelde hij nog bij Reading FC en doorliep hij de prestigieuze jeugdopleiding van Sporting Clube de Portugal. Zijn landskleuren mocht hij verdedigen in Portugal Onder 16, 17 en 18.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS