15AUG2018  SELECTIE FORTUNA SITTARD IN MINI COUNTRYMAN’S

Een nieuw wagenpark voor Fortuna Sittard! De komende jaren rijdt de hoofdmacht van de Limburgse eredivisionist MINI. Door een duurzaam partnership met Keram, de BMW en MINI dealer uit Maastricht en Heerlen, VDL NedCar en DLM | Dé Lease Maatschappij, is de Sittardse bvo voorzien van twintig prachtige bolides.

Met een glimlach van oor tot oor nam de spelersgroep van de eredivisionist hun setje sleutels in ontvangst. Om vervolgens de deur van een fonkelnieuwe MINI Countryman te openen. Ze prijken, keurig geparkeerd, in volle glorie voor de hoofdingang van het Fortuna Sittard Stadion. Het enthousiasme van de voetballers doet Jan van Beelen (Dé Lease Maatschappij), zichtbaar goed. “Geweldig dat het gelukt is dit te realiseren”, glundert hij. “Top voor Fortuna, prachtig voor die jongens en prachtig voor DLM. Wij zorgen ervoor dat de selectie alleen aan voetballen hoeven te denken, de rest regelen wij. Laten we hopen dat het rijden van zo’n auto doorwerkt op het veld!”

Naast hem staat Joris Cleven. In alle vroegte is de MINI-manager van Keram MINI in de weer geweest met de aflevering van de Coutryman’s in Sittard. Een behoorlijke operatie, maar het eindresultaat stemt Cleven tevreden. “Het heeft even geduurd om alles te formaliseren en dan moet je ook even de tijd nemen om hiervan te genieten. We vinden het ontzettend mooi dat we Fortuna op dit gebied mogen faciliteren. De Countryman wordt hier om de hoek bij VDL NedCar gemaakt. Dan is het extra mooi dat Fortuna er nu ook in rijdt.”

@FORTUNASITTARD
  • De arbitrage tegen Feyenoord: 1️⃣ Manschot 🚩 Bluemink 🚩 Langkamp 4️⃣ Pérez 📺 Gözübüyük en Hoekstra #️⃣ #SamenNaoVeure #FEYFOR
    11-dec-2018
  • 🆕 | KOOP NU JOUW HALVE SEIZOENKAART! 🎁 Bestel nog vóór 18 december jouw halve seizoenkaart en kom gratis naar…
    11-dec-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 15 20
9. VVV-Venlo 15 20
10. Fortuna Sittard 15 16
11. Willem II 15 16
12. ADO Den Haag 15 16
13. Excelsior 15 16
14. FC Groningen 15 14
15. PEC Zwolle 15 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS