15AUG2018  SELECTIE FORTUNA SITTARD IN MINI COUNTRYMAN’S

Een nieuw wagenpark voor Fortuna Sittard! De komende jaren rijdt de hoofdmacht van de Limburgse eredivisionist MINI. Door een duurzaam partnership met Keram, de BMW en MINI dealer uit Maastricht en Heerlen, VDL NedCar en DLM | Dé Lease Maatschappij, is de Sittardse bvo voorzien van twintig prachtige bolides.

Met een glimlach van oor tot oor nam de spelersgroep van de eredivisionist hun setje sleutels in ontvangst. Om vervolgens de deur van een fonkelnieuwe MINI Countryman te openen. Ze prijken, keurig geparkeerd, in volle glorie voor de hoofdingang van het Fortuna Sittard Stadion. Het enthousiasme van de voetballers doet Jan van Beelen (Dé Lease Maatschappij), zichtbaar goed. “Geweldig dat het gelukt is dit te realiseren”, glundert hij. “Top voor Fortuna, prachtig voor die jongens en prachtig voor DLM. Wij zorgen ervoor dat de selectie alleen aan voetballen hoeven te denken, de rest regelen wij. Laten we hopen dat het rijden van zo’n auto doorwerkt op het veld!”

Naast hem staat Joris Cleven. In alle vroegte is de MINI-manager van Keram MINI in de weer geweest met de aflevering van de Coutryman’s in Sittard. Een behoorlijke operatie, maar het eindresultaat stemt Cleven tevreden. “Het heeft even geduurd om alles te formaliseren en dan moet je ook even de tijd nemen om hiervan te genieten. We vinden het ontzettend mooi dat we Fortuna op dit gebied mogen faciliteren. De Countryman wordt hier om de hoek bij VDL NedCar gemaakt. Dan is het extra mooi dat Fortuna er nu ook in rijdt.”

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS