15AUG2018  SELECTIE FORTUNA SITTARD IN MINI COUNTRYMAN’S

Een nieuw wagenpark voor Fortuna Sittard! De komende jaren rijdt de hoofdmacht van de Limburgse eredivisionist MINI. Door een duurzaam partnership met Keram, de BMW en MINI dealer uit Maastricht en Heerlen, VDL NedCar en DLM | Dé Lease Maatschappij, is de Sittardse bvo voorzien van twintig prachtige bolides.

Met een glimlach van oor tot oor nam de spelersgroep van de eredivisionist hun setje sleutels in ontvangst. Om vervolgens de deur van een fonkelnieuwe MINI Countryman te openen. Ze prijken, keurig geparkeerd, in volle glorie voor de hoofdingang van het Fortuna Sittard Stadion. Het enthousiasme van de voetballers doet Jan van Beelen (Dé Lease Maatschappij), zichtbaar goed. “Geweldig dat het gelukt is dit te realiseren”, glundert hij. “Top voor Fortuna, prachtig voor die jongens en prachtig voor DLM. Wij zorgen ervoor dat de selectie alleen aan voetballen hoeven te denken, de rest regelen wij. Laten we hopen dat het rijden van zo’n auto doorwerkt op het veld!”

Naast hem staat Joris Cleven. In alle vroegte is de MINI-manager van Keram MINI in de weer geweest met de aflevering van de Coutryman’s in Sittard. Een behoorlijke operatie, maar het eindresultaat stemt Cleven tevreden. “Het heeft even geduurd om alles te formaliseren en dan moet je ook even de tijd nemen om hiervan te genieten. We vinden het ontzettend mooi dat we Fortuna op dit gebied mogen faciliteren. De Countryman wordt hier om de hoek bij VDL NedCar gemaakt. Dan is het extra mooi dat Fortuna er nu ook in rijdt.”

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS