25JAN2019  SCHOLS SCHOENMODE TROTSE WEDSTRIJDPARTNER

Bij menig Fortuna-fan is zijn naam bekend: Peter Schols. Zelf al decennialang trouw fan en als schoensponsor voorziet hij met Schols Schoenmode de selectie, bestuur en medewerkers van de club al vele jaren van prachtige schoenen. Toch gaat dat Peter Schols nog niet ver genoeg. Daarom mogen wij Schols Schoenmode aankondigen als trotse wedstrijdpartner voor Fortuna Sittard – Vitesse. Deze wedstrijd wordt op 27 januari om 12.15 uur gespeeld.

Schols Schoenmode Maasbracht is al meer dan 25 jaar een begrip in de wijde regio. In 2014 werd de zaak van Peter Schols verkozen tot Gezelligste Winkel van Limburg. Vorig jaar werd hij door zijn vakgenoten zelfs verkozen tot 1 van de 50 beste schoenenzaken van Nederland. Samen met zijn hechte team zorgt hij ervoor dat je altijd de gepaste schoen vindt. Peter Schols: “We zijn al vele jaren sponsor en schoenenleverancier van de mooiste club van Limburg. Dit seizoen lopen de spelers op een mooie witte sneaker van het merk Hinson. Het bestuur, de medewerkers en de technische staf staan er netjes op met schoenen van Jenszen, een nieuw en vooruitstrevend merk. Het doet me goed om elke wedstrijddag weer te zien dat ze er allen keurig opstaan. Ik verbind daarom met gepaste trots mijn naam aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse.”

Wil je meer weten over de uitgebreide collectie kwaliteitsschoenen voor heren en dames en voor jong en oud, kijk dan op www.scholsschoenmode.nl. Ben je seizoenkaarthouder, dan krijg je altijd 20% korting. Voor het laatste nieuws en acties ga je naar hun Facebook-pagina: www.facebook.com/scholsschoenmode (meer dan 11.900 volgers). Daar maak je elke wedstrijd kans op businesskaarten voor de volgende thuiswedstrijd.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X