19JUN2019  PRIJSWINNAARS ZIJN BEKEND!

In de afgelopen periode maakten alle seizoenkaarthouders kans op een tweetal mooie prijzen. Zo maakten drie supporters kans op de hoofdprijs, namelijk mee op trainingskamp. Ook werd er een fiets verloot na het bereiken van 3.000 verkochte seizoenkaarten. Inmiddels zijn de winnaars bekend. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Nadat medio mei tegen FC Groningen een nieuw seizoen in de Eredivisie werd veiliggesteld gingen de seizoenkaarten in de verkoop. Door zoveel mogelijk nieuwe seizoenkaarthouders aan te dragen kon je kans maken op het bijwonen van het trainingskamp. Roger Pisters, Tim Borghouts en Melanie de la Roy hebben de meeste vrienden enthousiast weten te maken en zij reizen zodoende in juli de ploeg achterna.

In de afgelopen week werd ook de grens van 3.000 verkochte seizoenkaarten overschreden. In samenwerking met Cheetah Bikes mocht bij deze mijlpaal onder alle seizoenkaarthouders een gratis fiets worden verloot. Rene Dalm, jij bent de gelukkige winnaar! Dus vanaf volgend seizoen kan jij op een gloednieuwe fiets van Cheetah Bikes naar de thuiswedstrijden fietsen.

Namens Fortuna Sittard willen wij Roger, Tim, Melanie en Rene feliciteren. Op korte termijn nemen wij persoonlijk contact met jullie op met meer informatie over de gewonnen prijs. Heb jij nog geen seizoenkaart voor het nieuwe seizoen? Klik hier en kijk komend seizoen Eredivisievoetbal in het Fortuna Sittard Stadion.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS