17AUG2018  PARKEREN TIJDENS FORTUNA SITTARD - PSV

In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen ontvangen wij landskampioen PSV. Een wedstrijd die kan rekenen op grote interesse van onze fans. Dit heeft gevolgen voor de parkeersituatie in en rondom het stadion. Zeker in de wetenschap dat eerder die dag ook de BinckBank Tour de Sportzone in Sittard aan doet.

Parkeren met een E-ticket incl. P1
Heb je een e-ticket inclusief parkeren in onze parkeergarage (P1)? Dan kun je parkeren in P1 door eerst een inrijkaart uit de automaat aan de slagboom te nemen. Na het parkeren kun je je melden aan de P-infodesk. Deze vind je in de parkeergarage naast de ingang naar de centrale hal van het stadion. Daar wordt je e-ticket gescand en ontvang je vervolgens een uitrijkaart, waarmee je de parkeergarage na afloop weer kunt verlaten tot zondagnacht 2.00 uur. Afhankelijk van je plaats op de tribune ontvang je er alvast je polsbandje, zodat je daarna zonder wachten naar de businessruimte kunt lopen.

De parkeergarage is morgen niet exclusief gereserveerd voor Fortuna Sittard. Wij adviseren je daarom om op tijd naar het stadion te komen om zeker te zijn van je parkeerplaats in P1.

Heb je geen parkeerticket, dan kost een parkeerplaats in P1 op wedstrijddagen 10 euro. Je kan dan tot uiterlijk zondagnacht 2.00 uur parkeren. Op de overige officiële parkings (zie P-borden) kun je al parkeren voor slechts 3 euro.

(Brom)fietsen
Het is helaas niet toegestaan om je (brom)fiets te stallen in de parkeergarage. Hierop zal worden gehandhaafd. Speciaal voor supporters die de wedstrijd willen bezoeken per fiets of bromfiets worden rijwielstallingen ingericht buiten het stadion.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS