17AUG2018  PARKEREN TIJDENS FORTUNA SITTARD - PSV

In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen ontvangen wij landskampioen PSV. Een wedstrijd die kan rekenen op grote interesse van onze fans. Dit heeft gevolgen voor de parkeersituatie in en rondom het stadion. Zeker in de wetenschap dat eerder die dag ook de BinckBank Tour de Sportzone in Sittard aan doet.

Parkeren met een E-ticket incl. P1
Heb je een e-ticket inclusief parkeren in onze parkeergarage (P1)? Dan kun je parkeren in P1 door eerst een inrijkaart uit de automaat aan de slagboom te nemen. Na het parkeren kun je je melden aan de P-infodesk. Deze vind je in de parkeergarage naast de ingang naar de centrale hal van het stadion. Daar wordt je e-ticket gescand en ontvang je vervolgens een uitrijkaart, waarmee je de parkeergarage na afloop weer kunt verlaten tot zondagnacht 2.00 uur. Afhankelijk van je plaats op de tribune ontvang je er alvast je polsbandje, zodat je daarna zonder wachten naar de businessruimte kunt lopen.

De parkeergarage is morgen niet exclusief gereserveerd voor Fortuna Sittard. Wij adviseren je daarom om op tijd naar het stadion te komen om zeker te zijn van je parkeerplaats in P1.

Heb je geen parkeerticket, dan kost een parkeerplaats in P1 op wedstrijddagen 10 euro. Je kan dan tot uiterlijk zondagnacht 2.00 uur parkeren. Op de overige officiële parkings (zie P-borden) kun je al parkeren voor slechts 3 euro.

(Brom)fietsen
Het is helaas niet toegestaan om je (brom)fiets te stallen in de parkeergarage. Hierop zal worden gehandhaafd. Speciaal voor supporters die de wedstrijd willen bezoeken per fiets of bromfiets worden rijwielstallingen ingericht buiten het stadion.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • 👔 Vacature bij de Fortuna Sittard Academy: ▪️ Trainer/coach profplan (O17) Lees de volledige vacature hieronder!…
    15-Jun-2019
  • 📆 Het conceptprogramma is bekend: ▪️ 4-8: AZ (Uit) ▪️ 11-8: Heracles Almelo (Thuis) Bekijk het schema hier! 👇🏼…
    14-Jun-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X