04SEP2018  OFFICE CENTRE NIEUWE OFFICIAL PARTNER FORTUNA SITTARD

Afgelopen zaterdag – voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht – gaven Office Centre en Fortuna Sittard het startsein voor een intensieve en mooie samenwerking. Na het ondertekenen van de contracten en het uitbrengen van een toost, volgde een spannende wedstrijd. Met deze nieuwe overeenkomst voegt Office Centre zich bij het segment ‘Official partners’ van de club.

Tom Heusschen (Office Centre): “Office Centre is een echt Nederlands bedrijf met sterke lokale wortels. Met de beste kantoorartikelen, elektronica én services voor alle ondernemers. En we bevinden ons op slechts een steenworp afstand van het stadion. De samenwerking met Fortuna Sittard is voor ons een fantastische mogelijkheid om de naam Office Centre weer op de kaart te zetten!”

Ook voorzitter Isitan Gün is erg te spreken over de samenwerking. ''We zijn zeer verheugd om samen te werken met Office Centre, een organisatie met een zeer sterke uitstraling en ambities. Onze gesprekken met hen waren vanaf het eerste moment zeer aangenaam. In deze constructie creëren we een win-winsituatie voor beide partijen. Het is namelijk ook een goede manier voor onze supporters om Fortuna Sittard direct te ondersteunen.''

Steun Fortuna Sittard: koop bij Office Centre!
Seizoenkaarthouders van Fortuna Sittard krijgen bij Office Centre een unieke mogelijkheid om de club financieel te ondersteunen: op vertoon van de seizoenkaart in een van de Limburgse winkels van Office Centre ontvang je namelijk kosteloos een klantenpas. Wanneer je vervolgens aankopen doet met deze klantenpas, ontvangt Fortuna Sittard 5% van het factuurbedrag!

Koop als seizoenkaarthouder vanaf nu dus al je kantoorartikelen, elektronica, inkt & toner en nog veel meer bij Office Centre en steun hiermee Fortuna Sittard!

@FORTUNASITTARD
  • @RuudS88 Welkom jonge Fortunees! 💛
    21-apr-2019
  • ‘Fortuna Sittard bijna veilig na zege op NAC Breda.’ Nog eens nagenieten? Het wedstrijdverslag is nu te lezen! 👇🏼…
    21-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS