04SEP2018  OFFICE CENTRE NIEUWE OFFICIAL PARTNER FORTUNA SITTARD

Afgelopen zaterdag – voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht – gaven Office Centre en Fortuna Sittard het startsein voor een intensieve en mooie samenwerking. Na het ondertekenen van de contracten en het uitbrengen van een toost, volgde een spannende wedstrijd. Met deze nieuwe overeenkomst voegt Office Centre zich bij het segment ‘Official partners’ van de club.

Tom Heusschen (Office Centre): “Office Centre is een echt Nederlands bedrijf met sterke lokale wortels. Met de beste kantoorartikelen, elektronica én services voor alle ondernemers. En we bevinden ons op slechts een steenworp afstand van het stadion. De samenwerking met Fortuna Sittard is voor ons een fantastische mogelijkheid om de naam Office Centre weer op de kaart te zetten!”

Ook voorzitter Isitan Gün is erg te spreken over de samenwerking. ''We zijn zeer verheugd om samen te werken met Office Centre, een organisatie met een zeer sterke uitstraling en ambities. Onze gesprekken met hen waren vanaf het eerste moment zeer aangenaam. In deze constructie creëren we een win-winsituatie voor beide partijen. Het is namelijk ook een goede manier voor onze supporters om Fortuna Sittard direct te ondersteunen.''

Steun Fortuna Sittard: koop bij Office Centre!
Seizoenkaarthouders van Fortuna Sittard krijgen bij Office Centre een unieke mogelijkheid om de club financieel te ondersteunen: op vertoon van de seizoenkaart in een van de Limburgse winkels van Office Centre ontvang je namelijk kosteloos een klantenpas. Wanneer je vervolgens aankopen doet met deze klantenpas, ontvangt Fortuna Sittard 5% van het factuurbedrag!

Koop als seizoenkaarthouder vanaf nu dus al je kantoorartikelen, elektronica, inkt & toner en nog veel meer bij Office Centre en steun hiermee Fortuna Sittard!

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
VR 01
03
AZ - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 16 20
9. VVV-Venlo 16 20
10. Fortuna Sittard 16 19
11. ADO Den Haag 16 19
12. FC Emmen 16 17
13. Willem II 16 16
14. Excelsior 16 16
15. PEC Zwolle 16 15
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS