15AUG2018  NSECURE WORDT GOLD PARTNER VAN FORTUNA SITTARD

Nsecure treedt het komende seizoen toe tot het sponsorbestand van Fortuna Sittard. Het bedrijf wordt Gold Partner van Fortuna Sittard en zal samen met de club zorgdragen voor een nieuw toegangssysteem. Dit zal bijdragen aan een soepele en professionele doorstroming van onze supporters. 

Fortuna Sittard is zeer tevreden met de samenwerking met Nsecure: 
"Bij Fortuna Sittard zijn wij hard aan het werk om de faciliteiten van de club verder te professionaliseren. Samen met de expertise van Nsecure zal de club ervoor zorgen dat het toegangsproces van het stadion verder wordt verbeterd. Dit zal een bijdrage leveren aan een hogere servicegraad en daarnaast een veiligere omgeving. Al met al zeer belangrijke zaken voor onze supporters" - Ron Quaedvlieg bestuurslid Fortuna Sittard.

"Nsecure
 is specialist op het gebied van toegang en security. We hebben de ambitie om dit ook voor voetbalstadia naar een hoog niveau te tillen. Om voorbereid te zijn op de toekomst die Fortuna voor ogen heeft, is het essentieel dat een stadion voldoet aan de juiste faciliteiten als het gaat om toegang, veiligheid maar ook gemak voor de supporters. Denk aan nieuwe technologieën die nu worden toegepast en bijvoorbeeld de toegang die mogelijk is via een smartphone. Daarnaast is het zo dat ieder stadion anders is ingericht. Nsecure is flexibel, realiseert maatwerk en heeft een juiste, optimale set gerealiseerd voor de toegangsverlening die aansluit bij de ambitie van Fortuna" – Hans van Driel, directeur Nsecure.

Fortuna Sittard kijkt uit naar een succesvolle, langdurige samenwerking en wenst Nsecure een prachtig seizoen toe!

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS