26JUL2018  NIEUWE THUISSHIRT FORTUNA SITTARD TE KOOP

Eindelijk is het dan zover, het nieuwe Fortuna Sittard thuisshirt is vanaf morgenavond in de fanshop te verkrijgen. Het shirt waarin onze mannen zullen strijden in de Eredivisie is vanaf morgen te koop. Wil jij dit collectors item? Kom dan vrijdag en/of zaterdag naar onze fanshop.

Gedurende deze drie dagen zal uitsluitend het thuisshirt te koop zijn. Het gaat hierbij om zowel kindermaten (116 t/m 176) als volwassen maten (S t/m 4XL). Bedrukkingen zijn mogelijk en kunnen alleen via de fanshop gerealiseerd worden. Jouw eigen naam op het shirt bedrukken kost €5,- en het nummer kost ook €5,-. De officiele Eredivisie badges zijn nog niet binnen, maar deze kunnen in een later stadium nog op het shirt worden bedrukt.

De t-shirts zullen na de Fandag (4 augustus) ook in de webshop verschijnen, maar tot die tijd is het shirt alleen verkrijgbaar bij de fanshop. De fanshop is deze week op de volgende tijdstippen geopend:
- Vrijdag: 17.00 - 21.00 uur;
- Zaterdag: 15.00 - 21.00 uur.

Doordat het thuisshirt vanaf morgen te verkrijgen is, is er ook een nieuwe Fortuna Pin ontwikkelt van het thuisshirt. Ook deze zal vanaf morgen te koop zijn in combinatie met een Pin van het Fortuna Logo. 

LET OP:
Belangrijk om te melden is dat de voucher bij dit eerste verkoopmoment nog niet geldig is. Dit komt doordat er pas een eerste kleine oplage per vliegtuig naar Fortuna verstuurd kon worden. Eind augustus zal de rest van de bestelling binnnekomen en uiteraard is vanaf dat moment de voucher direct geldig. Onze excuses voor dit ongemak.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
11. Feyenoord 3 3
12. VVV-Venlo 3 3
13. FC Emmen 3 3
14. RKC Waalwijk 3 1
15. Fortuna Sittard 3 1
16. Heracles Almelo 3 1
17. ADO Den Haag 3 0
18. PEC Zwolle 3 0
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X